Pocit samoty

Marianna_8 .

Nemám rada Vianoce ani nechápem na čo je to dobré je to o rodine a láske i tak väčšinu ľudí to vníma inak ako by malo.

soffa

pravdu povediac nemam rada Vianoce,je plne stresu,kazdy sa niekam ponahla,je nevrly,nestiha,je nervozny,ludia v obchodoch naladovi,sfucani,....neznasam to.mam rada ked sme doma vsetci spolu,dame si malickosti a pozerame telku.nato nepotrebujeme vianoce!!!!!

ketsut

súhlasím s názorom, že okolo si všetci prajú štastné a veselé, že rodina má byť po kope a pritom to tvrdia totálni rozbíjači a rozvrácači rodín....
aj v mediach sa to z každej strany valí na človeka, pritom sám by svoje rany ani neotváral, keby nebol taký tlak
a súhlasím aj s názorom, že to treba brať ako každý iný den...Vianoce

Lumik

Pamatam si na casy kedy som sviatky takto vnimal, situacia sa docela zlepsila a aj ked tie pocity uplne nevymizli, dufam, ze to vydrzi co najdlhsie aspon takto. Ono mi to tak pripada, ze je to taka sebalutost nad tym, ze namame to co si myslime, ze by sme mali mat...ale ono to vlastne neni povinne takze to kludne moze byt relativne normalny den :)

LILIII

Mne chybaju dvaja ludia na vianoce a to je mamka a ...... ale jeho uz nikdy v zivote nestretnem ,nepohladim . Tieto sviatky mi ho hrozne pripominaju ,lebo mi vtedy ,naposledy ,volal prave na Vianoce a prial vsetko naj .... a potom mi ostalo uz len prazdno na srdiecku . Chybas mi zlatko, nech si uz kdekolvek ......

&

Na osamelých ľudí by nedoliehal smútok cez vianoce keby doňho nehustili z každej strany media ( telka internet rádio reklamné letáky )
Z každej strany sa vali len šťastne a veselé. Ak nie médií človek by tak netrppel ze je sam. A silvester to iste.

doktorka22

a ja sa pripájam. Hoc som s častou z mojej rodiny, no necítim sa šťastná, pokoj a láska nikde...s tým kým by som chcela byť cez tieto dni nebudem :(...ako ich potom vy trávite? aby ste sa neutápali v smútku cez tieto dni, hlavne dnes??