Problém s dievčatami

Príspevok v téme: Problém s dievčatami
riggie1

Ahojte baby poraďte mi čo mám robiť keď sa hambim niektorych dievčat. Trva to už dlhu dobu začalo to na intraku pre troma rokmi, odvtedy mam komplexy voči niektorym ženam. Skrátka dosť to boli, ale nechcem kôli tomu brať tabletky. Mám 24 rokov a som pohladný vyšpotrovaný chlapec. Kurnik v mojich rokoch som mal mať xy frajeriek nechapem to. Ďakujem za radu ženy :)) tu je môj mail patrik.krizan3@gmail.com

dennis

S babami bývajú problémy :D

Ale nie ;)
Poviem ti to takto. Každý človek (aj muž, aj žena) príde do štádia, kedy nie a nie naštartovať partnerský vzťah. U niekoho to trvá kratšie, u niekoho dlhšie. Aj ja som si takým obdobím prešiel, dokonca v tvojom veku a prispieval k tomu aj môj vtedajší "komplex menejcennosti" (trápila ma moja výška, resp. "nížka").
Najlepší recept na to je, neriešiť to. Netlačiť na pílu. Nesnažiť sa silou-mocou zbaliť dievča len preto, aby si nevyzeral pred kamarátmi ako lama. Správni kamaráti to od teba chcieť nebudú, pretože správni kamaráti ťa budú brať takého, aký si. Partnerka príde sama a ani nebudeš vedieť ako. Chce to len veľa trpezlivosti. Buď sám sebou, venuj sa vo svojom voľnom čase nejakým koníčkom, kľudne chodievaj aj na pokec, ale nesnaž sa tam silou-mocou baliť baby, by si neveril, že ľudia vedia vycítiť emócie aj z písaného textu. Buď nad vecou. :)

riggie1

Caute :D nie zalozil som to naozaj ja osobne, myslim si ze aj o tom je toto forum takze nevidim problem :))takže poprosim ked to budete rešpektovať :)) priznam sa ze som neurotik, mierne chaoticka bytosť :D by the way veselé Vianoce každému :))

&

A čo bacily a plesne na penisoch a vajciach alebo konecniky : D Kto sa nesprchuje tak aj nohy alebo pazuchy sú zagabane kadečím : D

maxihovno

ja mam zasa strach ist na kupko v lete, alebo do vody, ked je tam vela zien. Nie ze by som sa hanbil, ale ked si predstavim, kolko bacilov a plesni tam zo svojich susiek popustaju do vody, tak mi je zle.