Lieky na posilňovanie činnosti obličiek

llek

Ak chces pocut moj nazor, tak uvedene lieky nemaju ten efekt, ktory sa im pripisuje. Ale su to velmi zauzivane lieky, su neskodne a ludia co im veria su ochotni si ich kupovat a uzivat, lebo im veria a hnevaju sa na kazdeho kto tvrdi nieco ine.

llek

Iste, tak to v zivote byva. Ja ti len mozem povedat, ze aj ked sa tomu vseobecne veri,tak realita je taka, ze ani Lipovitan, ani Flavobion ani ten Nefri v zasade tvojej peceni ani oblickam nepomozu. Pit dostatok tekutin, to je to hlavne co mozes pre svoje oblicky urobit. To ze su lahko zvysene niektore pecenove testy nemusi automaticky znamenat poskodenie pecene, moze to len odrazat reakciu pecene na to, ze musi spracovavat dlhodobo urcite latky, nemusi byt ale sucasne poskodena.

luciano

Liek, ono to nie je také jednoduché. Ja trpím psychickými chorobami - mám schizofréniu a klinickú depresiu, takže lieky, či chcem, alebo nechcem, musím užívať, aby som mohol žiť ako tak dôstojne. Viem, že psychiatrické lieky škodia pečeni a obličkám, ale na výber nemám. Ak by som lieky prestal užívať, tak by som skončil nadobro v blázinci. Preto nemám inú voľbu len tú, že musím užívať aj preparáty na posilnenie orgánov. Na pečeň užívam Flavobion a Lipovitan a na obličky spomínané kvapky Nefri.

llek

Preco si ludia myslia, ze na vsetko su doplnky a nejake zazracne kvapky co podporia funkciu toho ci onoho organu. Pre obličky su dolezite uplne jednoduche opatrenia - pit dostatok tekutin, vyhnut sa tomu aby bol clovek smadny a vyhybat sa liekom a latkam, ktore su pre oblicky toxicke. Nic ine.

luciano

Tak sa mi podarilo zohnať J.V. kvapky NEFRI,ktoré sú určené na regeneráciu obličiek. Užíva ich ešte niekto? Som zvedavý, či mi pomôžu.

luciano

tramal kozak trpí, pretože ho zožiera závisť, pričom nemá čo závidieť.
Na svoj ID som si poctivo zarobil 25 ročnou tvrdou prácou. Vytvoril som umelecké diela a projekty v hodnote státisícov eur, ktoré mi nikto nezaplatil, hoci z nich majú úžitok tisíce ľudí. Takže dnes nerobím nič iné, len si vyberám spravodlivú rentu, ktorú si plne zaslúžim. Takže môžeš byť úplne kľudná - z tvojich peňazí nejde na môj dôchodok ani cent.

kabel

luciano, tramal kozak netrpi, len je nasraty, ze sa ti musi skladat na invalidny dochodok. Koniec koncov toto sa nepaci ani mne samej.