Vyprázdnenie žalúdka

Príspevok v téme: Vyprázdnenie žalúdka
Anna1123111

Zdravím, potrebovala by som pomoc a to dosť súrne. Mám veľké problémy s vyprázdňovaním, už som skoro celý týždeň nešla na záchod. Vyskúšala som už všetko možné, mám aj rôzne lieky na preháňanie, varím si čaje na vyprázdňovanie žalúdka, jem rôzne jedlá na prečisťovanie žalúdka no nič nepomáha. Som diabetička a mám ťažkú cukrovku a veľmi by som potrebovala pomoc, aby som si prečistila žalúdok. Prosím každého kto s tým má nejaké skúsenosti, aby mi pomohol čo by mi mohlo pomôcť, vopred ďakujem.

RNG

Travenie je vec dostatku kyselin enzymov mikrovlaknin a probiotik.
Co chyba sa musi doplnit.
Dnes kazdemu chyba dostatok mikrovlaknin a zdroj kvalitnych probiotik, lebo to nie je v nasej beznej strave dostatocne zastupene.

philips

Anna, viem, aké sú to pocity. Ja som bol cez tri týždne bez stolice niekoľkokrát.

Vynechaj zo stravy čokoládu, kakao a prezreté banány. Viac pohybu, mlieko, mliečne výrobky, čerstvé ovocie, zelenina...

Čo presne by si mala jesť ti neviem povedať, keďže máš DM...

PS. Psylium pomáha, ale musí byť brané dlhodobo a zapíjané dostatočným množstvom vody.

vicky_025

to viem, že tvoja rada bola len v rámci akútneho stavu, to bolo len také doplnenie :).
čítala som totiž príspevok na jednej stránke od ženy, ktorá od klystíru odhovárala. že jej to zničilo život a nevie bez neho existovať. a pritom jedine zrobila chybu toho, že si ho robila denne a neriešila svoju stravu. tak aby tu na to tiež nemuseli byť podobné príspevky a prípadne neodradili. :)

redbatica2

Klystir som jej poradila na riesenie akutneho stavu. Jasne ze treba prist na pricinu. A ta bude hlavne v strave. Na tu sa treba pozriet. Ja lieky ake beries. Ci mas dost probiottik atd.

mjanik

najskôr skús piť kapusnicu(čím staešia tým lepšie),keď nepomože vyhľadaj akupunktúru,tá si stým pomože

vicky_025

tak už potom asi vážne len ten klystír... ten by ti už pomôcť mal :)
ako sa vlastne stravuješ? denne sa to klystírom riešiť nedá, takže treba prísť na príčinu.

redbatica2

oresak je proti parazitom... ale ty najskor potrebujes dostat ten odpad nejak von.... ved z toho ochories... tak si chod kupit sadu na klystir (aspon ten maly balonik) a sup ho tam uvidis ako sa ti ulavi...

niekoho prezenie zo susenych sliviek... namocit do vody a potom zjest a vypit aj s tou vodou... ale nemali by to byt sirene slivky...

Anna1123111

Ďakujem Vám za rady, Psyllium som skúšala, ale nepomáha. Skúšam repík,kamilky,fenykel, mätový čaj. Teraz zháňam čierny orešák, vraj to niekomu pomohlo. Moc toho nemôžem, lebo som diabetička odkázaná na inzulíne. Bolesti brucha nemám no kto to niekedy mal, vie aký nepríjemný pocit to je. Ak by mi niekto vedeľ nejako poradiť budem veľmi rada, lebo tento problém sa opakuje často. ďakujem za každú radu.