Spev

Príspevok v téme: Spev
spev

nazdar ludia, chcem sa spytat. chodim este na gympel ale momentalne rok studujem v usa. a na jednej party som tu zacal spievat a boli zo mna dost hotovi( mozno to bolo alkoholom :D ) kazdopadne som zistil ze mam mozno celkom hlas a paci sa mi spievanie. myslite ze sa da v hudbe prerazit aj ked nemam uplne mega hlas. napriklad justin bieber alebo justin timberlake - slavny vdaka par dobrym songom a dobre vyzera ale pochybujem ze by nieco zaspieval. ked uz som tu ze by som skusil nieco mozno. kontaky mam a moznosti je tu predsa len viac ako u nas :D
dakujem :)

woo

ak mas hlas, ktory sa ludom paci, tak to skus, zacni chodit na hodiny spevu, zacni sa tomu venovat a uvidis, zivot nie je vzdy len o tom,zarobit, ale zit a uzivat si:) mozno ti bude stacit chodit po kluboch a bavit ludi

Sejla.

Justina Biebera nepoznám, ale Timberlake hlas má a vie ho používať a teda mne pripadá úspešný celkom dosť a o dosť kvalitnejší hudobník, než vačšina komercie i keď do nej patrí. Si si ho trochu zle zaradil.. A podľa mňa si v tomto ciele hrozne naivný, sú talentovaní ľudia, ktorí hudbou žijú a predsa sú úplne neznámi, sotva sa ňou uživia, ty si raz zaspieval spolužiakom a myslíš si, že môžeš byť superstar... Ak si génius a aj s priemerným hlasom (až je ten tvoj aspoň priemerný) vieš zaplniť dieru na trhu, tak máš možno šancu, ale keďže sa hudbe nevenuješ a nemáš extra výnimočný hlas, nikto sa s tebou zahadzovať nebude. No ale tak skúsiť to môžeš, je dobré dostať aj kritiku.

MultiLevel

Odpoved na tvoju otazku znie, ano, mozes sa uplatnit aj bez toho, aby si mega uzasne spieval :) Zaklad je mat dobreho managera a produkovat piesne, ktore sa pacia stadu ludi...cize ako ja hovorim, stadovite piesne :) A vtedy je uspech zaruceny. S alternou a podobnymi stylmi moc neprerazis, nakolko si to clovek tvori viac menej pre seba a pre hrstku ludi. Pri dnesnej modernej technike sa da velmi dobre vylepsit hlas, robia to tak vsetkym spevakom, preto su nahravky take bezchybne co sa tyka intonacie :)

anamorf

Rozdiel medzi uplatnenim hlasu a neuplatnenim je v tom, ze clovek moze mat mega talent, ale ak nema vycibreny hudovny vkus a nevie kde presne na scene moze mat svoje miesto, tak pravdepodobne neuspeje. Z talentovych sutazi mame zdegenerovane hlavy, ze staci sa narodit s dobrymi hlasivkami a uspech je isty. No hudbou musis zit, venovat sa jej, rozoberat, skumat, skladat, prevadzat, ohybat, vymyslat. Ak hlas nie je jedine co chces hudbe ponuknut, tak chod do toho. Drzim palce.

Deria

Ak mas kontakty, urcite ano, ani nemusis mat super hlas. Vela vynikajúcich spevakov zostava nepovsimnutych alebo zaziaria zrazu a len kratko a tak rychlo aj zhasnu, pretoze nemaju kontakty. Mat tych správnych ludi okolo seba, ktori ta budu vediet predat, je nevyhnutne.