Viacero odlišných príznakov

Príspevok v téme: Viacero odlišných príznakov
niks127

dobrý den mám 20 rokov a stále mi pribúdajú problémy začalo to 3roky do zadu stratou vedomia raz za pol roka k tomu sa pridali strašné bolesti klbou a krčnej chrbtice až pálivé nadmerné pukanie v klboch potom sa k tomu pridali bolesti v podbrušku také ako by vás niekto kopal ale z vnútra k tomuto všetkému mi tlak lieta ako chce raz je vysoký raz nízky tep srdca mám stále nad 100 aj ked som v uplnom klude k tomuto ešte bolesti žaludka nadmerné grganie aj ked nič nezjiem alebo sa napijem pálenie záhy a nadmerná únava stále by som spala počas spánku sa budím na nadmerné potenie som nesústredená a mávam strašné bolesti hlavy strašne zle znášam zmeni teploty je mi skoro stále zima a nadmerne sa mi potia dlane bola som aj na neurologickom vyšetrení aj na gastre aj na odberoch krvy všetko je v poriadku alebo negatívne prosím poradte cítim sa ako starí človek ktory je zrobení ale mám na to ešte nízky vek nikdy som netrpela závžnímy chorobamy všetko to prichádza postune a zhoršuje sa to životosprávu mám dobrú a aj pravidelne cvičím psychika ani stres to nieje

vicky_025

lilian ale nenapísala že si to vymýšľaš v tom zmysle, že nemáš čo robiť. skôr že môže ísť o hypochondriu, vtedy sa ľudia nadmerne sledujú a proste veria, že im niečo vážne je, aj keď to tak byť nemusí. a sami si tým vlastne tú bolesť "vytvoria".

ale ako to je len ťažko takto posúdiť...

vravíš že to nie je psychika, ale tvoj príspevok nevyzerá tak, že sa cítiš byť psychicky v poriadku. aspoň mi spojenie "som zúfalá" a podobne akosi nepasuje k psychickej pohode.

podľa mňa je drvivá väčšina vecí len životospráva + psychika.
môžeš si myslieť že sa stravuješ dobre, ale čo niekomu prospieva, inému škodí. určite si to už neraz počula. čo považuješ teda ty za tú zdravú životosprávu? patria tam mliečne výrobky, lepok a podobne?
možno máš neznášanlivosť na niečo z toho.. dané zložky potravy ani nie sú prínosné či životu nevyhnutné. niekto ich zvláda lepšie, niekto horšie.. a má z toho neskôr zdravotné problémy.

niks127

keby si vymýšlam tak sem nepíšem som zufala u doktorov je všetko v poriadku robia mi len základné vyšetrenia a tie su ok no moje problémy neprestávajú príznaky nessledujem ale ked už ta raz niečo bolí tak to cítiš a najhoršie na tom je to že mám len 20 chcem normálne fungovať no kvôli tomuto sa nedá preto sa informujem a obraciam kam možem

lilian2552

V prvom rade by si mala prestat sledovat tolko priznakov na svojom tele lebo vela ich pribuda aj psychikou ked vysetrenia krvi ukazali ze si okey. Ak su niektore vysledky zle tak povedz co aby sme vedeli. Priznaky mozes mat primarne aj sekundarne. Grganie, bolesti zaludka a vseobecne traviace tazkosti mozu byt priznaky pokazeneho zaludka ale ak testy ukazali dobre tak to moze byt nieco ine. Potenie bledost a taketo veci mozu byt aj endokrinne ochorenia napr. stitna zlaza, moze to byt aj pecen. Taktiez ked ta bolia krize tak to moze byt ta,tiez priznak problemu s zaludkom aj vylucovania stolice ak mas zapchu ci hnacky. Taktiez ked mas problem s nervami svalmi a klbami moze to byt zasa nieco ine to by ti mali doktori zistit AK SI TO LEN NENAMYSLAS ale mozno ti naozaj nieco je jedine vysetrenia u doktora ti pomozu.