Čo je to so mnou?

Príspevok v téme: Čo je to so mnou?
crazyGirl

Zdravím, chcem sa Vám zdôveriť so svojím problémom vo vzťahoch. Ide oto, že niesom škaredá ani prehnane pekná, proste som normálna 29 ročná holka o ktorú muži mladší alebo starší majú zväčšia záujem. Problém je v tom, že ja si neviem z tých záujemcov vybrať. Niežeby stáli za dverami v rade, to nie, ale proste som slobodná a pozvania na rande sú aj flirtovanie z ich strany, len ja sa neviem rozhodnúť ktorému dať prednosť. Som strašne zaťažená na vzhľad muža. A v našom meste a čo by len v našom, ale na Slovensku je veľa pekných chlapcov a mužov najmä tá generácia 20 až 35 ročných sa dnes o seba starajú, sú pekne učesaní, navoňaní, pekne sa obliekaju aj keď niektorí preferujú štýl hip-hop aj tak sú fešáci. Proste sú krajší ako muži pred takými 10 rokmi v ich veku. A mne sa páči jeden a zbadám iného už sa mi páči henten, potom sa stretnem s ďalším a aj on sa mi páči. A tak to ide dokola. Proste stále som sama lebo neviem, ktorému dať prednosť. Ja by som chcela aj jedného aj druhého aj tretieho. Viem, že by som nedokázala byť duševne a možno ani fyzický verná len jednému.
Ak sa pýtate aké typy mužov sa mi páčia,že mi z nich tak pošibkáva, tak sú to samozrejme štíhle a vyšportované typy, dynamickej povahy, s ktorým sa žena nenudí, vtipní, normálne sebavedomí dbajúci na hygienu, môžu aj fajčiť, ja sama fajčím, prosto tie živočíšne typy mužov, ktorí vedia čo chcú a idú si za tým, nie ako tu na fóre niektorí večne sebaľutujúci. Mám rada fyzicky aj psychicky zdravých samcov. :)
Ale ako sa vyliečiť z toho môjho problému, že som tak zaťažená na vzhľad? Ja si pripadám ako tí muži, ktorí nevedia byť verní len jednej lebo aj iné sa im páčia.
Prosím budem rada za každý aj kritický názor, čo už. Neviem si už rady, proste obzerám sa na ulici za mužmi, koketujem v obchodoch a tak. Som vôbec normálna. Je normálne, aby sa takto správala žena? Mala som päť krátkych vzťahov, ak sa to dá nazvať vzťah...

mojpohlad

Hmm, vies co by mohlo pomoct ? Nabazit sa toho a po case zistis, kam si sa posunula. Proste spoznaj par tych fesakov blizsie a uvidis co ti to da...clovek spoznava sam seba len ked skusa a preziva nove veci :) takze hor sa do toho ! :)))

Fešák

Neodsudzujem ta lebo poznám jednu ktorá ma 42 a zmýšľa podobne a je rozvedená s deckom. A ešte k tomu je zaťažená na mladých mužov. Tiež niektorí muži sú takýto ze chcú mat len krásavice pri sebe. Si slobodná tak si môžeš vyberať. Ale s ktorým splodis dieťa tak to budeš mat ťažký vyber.

lilyiankaa

krása nie je všetko, nesmieš pozerať len na to ... s budúcim priateľom musíte mať viac spoločného, nejaké spoločné záujmy, názory na život, témy na rozhovor .... z peknej misy sa nenaješ, ak je prázdna!! a nato, že máš 29 mi to príde také povrchné od teba ... keby to napísala nejaké mladšie dievča, tak by som to ešte zobrala, ale žena v tvojich rokoch, to nie

Agnes998

Mas 29, za sebou 5 kratkych vztahov ak sa to da vobec nazvat vztahmi? A co si robila cele tie roky? Preco si nerandila, preco si sa nevyburila? Teraz mas zmyslanie jak o 15 rokov mladsie dievca, nie ako zena tvojho veku. Tak bud sa zacni vyburovat teraz a striedaj to, ale za chvilu si uz nebudes mat moc z koho vyberat lebo v tvojom veku to najlepsie bude uz rozobrane

zewa

Daj kazdemu vyplnit dotaznik..
Omg. Len si uvedom, ze muzi starnu do krasy, ale zeny nie. A ty uz pomaly starnut zacnes. Vyber si takeho pekneho muza, co ta bude milovat nie pokrytecky pre tvoj vzhlad, ale pre tvoje vnutro. Chces asi casom aj rodinu, tak si vyber muza, co je rodinne zalozeny. Alebo nechces deti? Chces karieru? Tak si vyber takeho, ktoremu to nebude vadit. Mas rada lyzovanie, plavanie? Vyber si takeho, co to ma rad tiez. Hladaj niekoho, s kym budete mat rovnaky pohlad na buducnost. Hladaj takeho, ktory bude mat aspon relativne rad tvoju rodinu. Hladaj takeho, co ti bude verny. Pekny chlapec byva vacsinou ziadany :) hladaj muza, ktoreho ked o nieco poprosis, tak to urobi a zistis, ze sa na neho mozes spolahnut. Hladaj takeho, co nemeska, ale chodi radsej vopred. Hm.. Podla mna mas malo vymedzene vlastnosti, ktore chces u muza mat. Ok, tak v porvom rade vzhlad. A potom co? Co je pre teba dolezite v zivote mat? Hladaj takeho, co ta v tom podpori a doplni.

crazyGirl

Ty máš, ale pravopis, des.
Nie niesom až zas taká, že idem s každým, veď ani ja sa každému nemusím zase páčiť, ale tých päť vzťahov bolo z mojej strany viac sexualnych aj keď do vzťahu sa snažim dávať maximum. Takže nielen tie sukačky ako to voláš. Viem mám 29 a práve to má trápi, že si tak potrpím na ten vhľad. Nemôžem si pomôcť. A biologické hodiny mi zatiaľ nehrozia, mám iné na programe, rozbieham podnikanie. Deti až tak o 5 rokov skôr-neskôr.

fero11111

si nevzburena osoba to cche cas dospejes aj tz bo ty zjavne este v tazkej puberte mat 29 :D a riesit totalnu pico ... :D jaze bdues revat ze ti tikaju hodinky abo take daco a ona chce sukat s kazdym 2hym:D odpadnem nic tot a prejde das si zo 2-3 nezavezne sukacky a bdue dobre si myslim alebo to uz mas zasebou robievas take?