akne v dospelosti

Príspevok v téme: akne v dospelosti
lubica 27

mam 27 a trapi ma akne od 14-tich.posledne 3 roky som mala plet krasnu bez vyrazok ako babika, ale brala som antikoncepciu, teraz som ju vysadila, lebo chceme babatko, ale plet mam otrasnu posiatu vyrazkami. neviem co mam robit, prosim poradte mi co pomaha ake mate skusenosti, inac o svoju plet sa ukazkovo staram rano, vecer... dakujem

Mileniska

Na akne dobre pomaha modra hlina v akomkolvek skupenstve, ako bahnovy zabal, zriedeny s vodou alebo ako krem. Ja si kupijem krem modru hlinu na sibircanka.

IWillFollowYou

no co pomohlo mne:

pouzivam rano a vecer mydlo s gafrom (neviem uz z kade som to objednala :D ale je to super - je to specialne na cierne body a vyrazky)

nevytlacaj sa

odmedz sladkosti

pouzivam taku kefku na tvar ( na baterky - to je super tiez )

kozmeticka, rozne masky poskusat

La schiena

ked ja uz neviem co mam skusit ked vsetci ked napisu co pomohlo yak to vyzera ako ked pise predajca si recenziu ..viem ze nie vsetci samozrejme .
podla mna moje kozne prejavy nie su normálne . ja mam cely chrbat vyhadzany . musím sa stále skrývať a uz som s toho na nervy. mozu byt na vine aj parazity? stalo sa mo ze som na wc po velkej uvidela v stolici cerva asi 1cm je mi zle so samej seba viete radsej by som sla von ale ja doma sedim a bedakam ze mam parazity a na internete toho je popisane kopa ze uz si aj zle myslím. este najnovsie som zacala uzivat pestrec mariánsky ze na detox ale je to nechutne ako daka trava ci seno to chutí a boh vie ci to pomôže .viete mi niekto pomôcť ? ani neviem k akemu doktorovi mam ist .

Janka502

Ahoj, ja som s tým mala problém asi 6 mes. po vysadení antikoncepcie a začala som brať prípravky od Tachyonu (majú aj web) a až toto mi zabralo, chodila som ku kozmetičke, brala som rôzne kortikoidy...ale až toto zabralo, odporúčam.

La schiena

ahoj ja mam 24. a stale tieto problémy uz tvar je fajn aj ke dnam jazvicky ake to riesim mikrodermabraziou a je fajn od la roche posay cica plast balzam ked mam vyrážky tak si to potriem a miznu abpomaha to ab sa tie jazvy nerobili lebobja mam taku plet ze sa dotknem a uz je tam odtlačok haha. ale chrbát mam hrozný ale teraz uzivam pestrec mariánsky lebo jw to na detox tak snad pomôže je to sicr nechutné ale ak mi to pomôže tak bidem najšťastnejšía na svete.

mia :D

mia :D :D :D

prvá veta: na moje prekvapenie akne mi rapidne zlepsilo po 2 terapiach.. druhá: akne sa po prvych dvoch laser kurach mierne zhorsi

ách, jáj, bože

mia88652

Ahoj rada by som sa podelila so svojimi skusenostami z bojom proti akne.mam 25 a akne trpim od puberty ..skusala som vsetko kremi lieky atd...no velka zmena to nebola..az v svojich 25 som nasla metodu ktora mi pomohla...zacala som chodit na laser sparidonn(ktory nici bakterie a prenika pod kozu)na moje prekvapenie akne mi rapidne zlepsilo po 2 terapiach...navyse je to lacne a efektivne(chodim 1-2 krat tyzdne)a moja plet je bez akne no musim chodit pravidelne. Kombinujem to este s kolagenariom ktore mi zrychluje hojenie akne!! Takze drzim palce este jedna vec akne sa po prvych dvoch laser kurach mierne zhorsi ale potom to je uz len lepsie aspon u mna(laser nefunguje na hormonalne akne ale na to moje -bakterialneho povodu funguje zazracne...