Prvý sex s novým partnerom

Príspevok v téme: Prvý sex s novým partnerom
Nanna

Ahojte.
Mám taký trochu trápny problém. Môj prvý sex som zažila v 18tich s najlepším kamarátom, bez lásky a spontánne. Potom sme sa ešte občas spolu vyspali, kým som nestretla svojho aktuálneho priateľa. S ním som od júna a doteraz sme sa spolu ešte nemilovali, ani nič. Ja by som už náš vzťah chcela posunúť trochu ďalej, ako sú prechádzky, filmy, bozkávanie, a dúfam, že aj on, ale ešte sme sa o tom vážnejšie nerozprávali. Asi nejak podvedome vie, že sa o tom nechcem rozprávať a hlavne nič plánovať. Je odo mňa o 7 rokov starší a bojím sa, že ho tento náš vzťah začne nudiť, ak sa nedostaneme do postele. Problém je v tom, že keď sa konečne viac ,,rozpálime", vždy v tom najlepšom to stopnem a niečo ma zablokuje. Bojím sa mu to ale povedať, aby si nemyslel, že niečo cítim k môjmu kamarátovi, pretože je dosť žiarlivý. Asi to je aj tým, že teraz to chcem a predtým som to nechcela. Potrebovala by som poradiť ako to sa pohnúť ďalej alebo ak náhodou niekto zažil niečo podobné, tak ako ste to zvládli. A prosím, odsudzujúce názory si nechajte pre seba.

dennis

Možno si to ani neuvedomuješ, ale tá blokáda, ktorá to vždy stopne, môže mať nejaký prapôvod, ktorý treba vyriešiť. Treba si prv uvedomiť, čo to je a čo s tým treba spraviť. Takže sa to prejavuje tak, že ty hlboko v duši túžiš po sexuálnom styku, ale pravdepodobne nie s tvojim partnerom. Skús aj pochopiť, že vzťah ako taký je vždy o dvoch a pokiaľ tam chýba dôvera, nech je to v čomkoľvek, tak s tým nepohneš. Z tvojho textu to vyznieva, aspoň to tak ja vidím, že svojmu aktuálnemu partnerovi v intímnej oblasti nedôveruješ. Skús sa spýtať, prečo je to tak a určite prídeš na to, prečo to tak je a určite to prekonáš. Rozhovor s tvojim partnerom môže, ale aj nemusí byť v tomto smere nápomocný. Ale pevne verím, že všetko dobre dopadne a jedného dňa sem napíšeš, že si to absolvovala a že to bolo úžasné.

Veľa šťastia.

MultiLevel

Neviem ci dobre citam, asi je na mna mna prilis skore "rano" :D Tvoj priatel sucasny to chce, ci nechce ci ako? A ty to chces, ci nechces, ci ako? :D Lebo pises, ze to chces posunut dalej ako len filmy a prechadzky, ale potom ked to ide k niecomu viac, tak to stopnes...Pises, ze sa bojis, aby si nemyslel, ze nieco citis k tvojmu kamaratovi...Preco by si to mal pomysliet? :) Na zaklade toho, ze na sex s nim este nie si pripravena? Nuz, ak pises, ze je od teba o 7 rokov starsi, mal by to byt uz vyzrety muz, ktory taketo veci neriesi probuh :)
Jedine co ti poradim je otvorit sa a porozpravat sa o svojom bloku, ktory mas. Je to sice chlap a neviem ci bude schopny pochopit zensku dusu, ale mozno ano. Lenze bez toho, aby ste o tom hovorili sa toho tazko zbavis...Aspon podla mna. Nema ti ako pomoct prekonat to, ak sa mu neotvoris. Staci ak mu povies, ze pred tym si sex nechcela, avsak stalo sa. Ze si s tym nebola nejakym sposobom zmierena, vyrovnana (aspon ja to tak chapem, ze tu nastala chyba), a ze teraz si to velmi prajes s nim, ale bojis sa ake to bude. Strielam uplne do buka, lebo nepises k tomu nic blizsie, takze si len vymyslam, co za tym moze byt. Urovnaj si myslienky a povedz mu o tom, co citis. Chodte na to velmi pomalicky. Musis na sebe vela pracovat i ty sama, pretoze problem nie je v novom partnerovi, ale v tebe a v tvojej hlave. Tak si to z tej hlavy vyzen :)

Agnes998

No vsak ho zved, nic mu vysvetlovat nemusis, to s tvojim kamaratom si nechaj pre seba, nemusi vediet vsetko. Ked na to bude prilezitost a budete sami, zacni ho vyzliekat a ved ho, urcite sa nebude branit

lilyiankaa

tvoj priateľ musí pochopiť, že ak nechceš, tak to proste nepôjde ... možno si len z toho nervózna, predsa len prvý sex s novým partnerom ..inak priateľ vie, že si spávala s tým kamarátom či nie? k tomu kamarátovi niečo cítiš?