Prvy sex

Príspevok v téme: Prvy sex
jannusOO7

Dobry den,mam taky mensi problem,s priatelo sme maly prvy sex,a on si dal najprv naopak kondom a hned si ho dal spravne.. Leze,ked si ho dal spravne tak bol trochu od semena. Test som si este nerobila,lebo som citala,ze az po 2 tyzdnoch po sexe sa ma robit.. Teraz ide zo mna taky biely vytok.. Prosim pomozte mi,nemozem si dovolit ostattehotna,a blbe odpove nepotrebujem..Dakujem

LOLEC-PO

LenkaLL - ako 30ročná by si mohla vediet,že prvý sex s novým partnerom nemusí byt hned ako z pornofilmu..totižto, neraz to partnerom trvá kym sa zladia a tak ;) vôbec to nie je žiadne fiasko ani nič podobné, len to priliš prežívaš!!

LenkaLL

Dobry den,
rada by som sa hlavne panov opytala na nazor,pokial mozno bez urazok a posmechu:)
vcera sme mali s novym partnerom prvy sex,a dopadlo to teda trochu neprijemne..pri prvom styku vyvrcholil strasne rychlo,co je ok,snazil sa ma nasledne uspokojit oralne-zase bez uspechu a druhy pokus o erekciu totalne fiasko:) viem,ze to znie tragikomicky,ale uz nie sme decka,mam 30,on 28 a priznam sa,ze sa mi takato situacia este nestala.myslim,ze som pestovana,atraktivna zena,ale obavam sa,ci som ho nejak nevzrusovala a tym padom uz mam stres z druheho pokusu.dakujem za pochop a nazory potesia,ak mate skusenost resp znalost,co sa asi stalo.

holonoha

ako moze mat semeno este pred stykom? a klud, z tak mala tazko otehotnies. spermie to nemaju lahke.
ono muz co ma na 1 MILILITER pod 20 MILIONOV spermii sa povazuje za neplodneho, takze robit HALO zo zostatkoveho je dost zbytocne.
je proste sialene nepravdepodobne, aby zopar spermii (napriklad z predejakultu) splodili deti.

bianca

jannus, najprirodzenejším spôsobom, ako sa môžeš stať mamou, je práve pohlavný styk. Ak si nemôžeš dovoliť ostať tehotná, mala by si sa sexu zdržať. Za svoje správanie si zodpovedná len ty sama, aj za prípadné následky. Ak otehotnieš, bude neskoro ľutovať. A potrat by bol ešte horšou chybou. Tragédiou potratu je, že o smrti svojho dieťaťa rozhodujú jeho vlastní rodičia. Tí, ktorí ho mali splodiť z lásky a s láskou sa oň starať a ochraňovať pred zlými ľuďmi. A ak priateľ nie je tým, s kým by si chcela zdieľať život a mať deti, tak by si s ním nemala spať. Lebo sex nie je zábava, ale zodpovednosť.

jannusOO7

On si ho nenaroloval,on si ho len dal na penis a potom si ho dal už dobre :) ..a lebo predtým som mu ho fajčila

lilyiankaa

ako mohol mať kondóm už od semena ..a ako si ten kondóm mohol navliecť naopak?? veď musel vidieť, že sa mu "roluje" inak nie?