Liek na rakovinu!?

NADEJKA

Vitavi ja som nenapisala ze ty pises o stavickach,citam aj ine stranky kde pisu ti isti prispievatelia a propaguju zdravu vyzivu,je to v poriadku,ja to beriem ,ja si len taku stravu neviem predstavit v beznom zivote,ani nikoho nepoznam konkretne ,ale nenavazam sa do nich je to diskusia ,ja len pisem,ze ochorenie nezavisi len od stravy.Ze prave ty pises aby som sla na onkologiu sa spytat ako sa zivili pacienti,ja na rozdiel od teba tam chodim dva roky a prave na zaklade tych rozhovorov,ked tam sedis cele dni sme sa rozpravali so stovkami ludi a prebrali sme vsetko ,netvrdim,ze k tomu nemoze prispievat strava,ale su tam mladi ludia,sportovci atd,na ktorych nie je vidno ze by sa prezierali tukmi a predsa to prislo.Ani moj manzel nebol takmer nikdy chory, nemal ani kilo navyse nemal problemy s nicim nemarodil cely zivot a po jednej vakcine sa spustilo ochorenie,o ktorom sme ani nikdy nepoculi ze existuje a hlavne v jeho veku.Ty propagujes pozitivny pristup k zivotu ten mame a mozeme ho rozdavat,tak ako aj lasku.Ja neutocim ja som si len na zaklade vlastnej skusenosti urobila svoj nazor.Ozaj a bola si ty niekedy na tej onkologii a rozpravala si sa s niekym?Poznas vsetky druhy rakoviny?Preco mas ty pocit ,ze mas vo vsetkom pravdu,prezila si nieco na vlastnej kozi?Poznas osobne llek?

Ivka 1

Samozrejme každý má právo na svoj názor a rozhodnutie je len a len v jeho rukách. Keby sa však mohla urobiť štatistika:
Koľko zomrelých onkologických pacientov začínalo riešiť svoje ochorenie najprv zeleninou, ovocnými šťavami, prírodnými doplnkami výživy a keď už boli oslabení a bolo pre nich "neskoro" prešli na onkologickú liečbu?

Väčšina z nich začína najprv chemoterapiou - ako prvým riešením, s nádejou na "vyliečenie". Opak je však pravdou. Chemoterapia v nich zabije život a postupne všetky vitálne funkcie organizmu. Možno, že až potom začnú rozmýšľať o nejakom inom riešení , zmene stravovacích návykov ,o nejakých prírodných doplnkoch výživy.... a podobne. No organizmus už je tak zničený,že je neskoro.
Bohužiaľ spôsob života,stres,stravovacie návyky,nedostatok prevencie,zničené životné prostredie, pôdy plné pesticídov nahrávajú tomuto zákernému ochoreniu, ktoré sa derie v rebríčkoch úmrtnosti na prvé miesto.
Čoskoro už predbehne srdcovo-cievne ochorenia.

vitavi

Kto tu propaguje šťavičky a kreky okrem teba ??? Ja nie.

Choď na onkologiu a spýtaj sa pacientov, čím sa živili predtým, než dostali rakovinu. Potom si urob názor.

NADEJKA

VELKA VDAKA PANI DOKTORKA ASPON VAM,ZA VSETKO CO STE PRE NAS UROBILI,ROBITE,VDAKA ZA VSETKO ZA TO ZE STE.Je mi niekedy smutno,ked citam take veci ,ze keby sme zili na nejakych zeleninovych stavickach a cibulovych krekroch ,tak by sme nemuseli riesit taketo ochorenie.Co Vy prosim Vas o tom viete.Ake vykony by podaval clovek v praci,keby zil len na surovej strave a ta by sa skladala len zo zeleniny a ovocia.Aj my jeme kila zeleniny aj ovocia mame pozitivny pristup k zivotu,kto nevie o nasom ochoreni nevedel by cim prechadzame.Nijake vycitky preco prave my, bojujeme ako sa len da.Podporujeme sa vzajomnou laskou a dakujeme za kazdy den.Nikomu neberiem svoj nazor,ja len viem cim sme si presli ako sa to stalo a ako sme na tom.A aj toto ochorenie nam vela vzalo ale aj dalo nadarmo sa nehovori co ta nezabije to ta posilni....Vdaka vsetkym ludom ,lekarom sestrickam,v ktorych mame velku oporu a podporu to nas posuva dalej....

philips

kablica, presne tak. :)

llek, mohol/mohla by si ma, prosím, kontaktovať na maily ttkvas@gmail.com ? Ďakujem. :)

kablica

llek, lahko sa o tom hovori tym, co si tym nepresli, ale maju "mudrosti" vycucane z internetu, pretoze sa hodia do ich schemy ponimania sveta
ina vec je zistit, ze mam Hodgkina a teraz co? zacnem pit stavicky a hladovat a odparazitovavat a o nejaky cas, ked sa uz neviem ani len postavit na nohy od slabosti, tak sa rozhodnem ist k onokologovi, ktoremu pre moje "stavickovanie" ubehol cas a je v podstate nie o pat minut dvanast, ale minuta po dvanastej...a nemusi mu to uz vyjst, pretoze je neskoro. No a kto je na vine? predsa onkolog s jeho "otravujucou" liecbou, pretoze vo chvilach prehry si clovek tazko pripusta svoju zodpovednost za to, ze sa zle rozhodol, tak velmi rad presunie toto zlyhanie na onkologa a inych lekarov...

llek

Toto tu beriem ako forum a diskusiu, kazdy si to vidi zo svojho pohladu. Len predsa mi neda. Je viem kto je Nadejka a aj jej manzel. Viem cim presli, viem ako prisli na zaciatku a viem ako su teraz. Prave v ich pripade sa veci udiali, tak ako sa mnohokrat udeju, ze proste su ochorenia ktore vzniknu lebo sa nieco v tele spusti a ten u koho sa to spusti nemohol urobit nic aby sa to neudialo. Prave tymto ludom hovorit nieco o zdavej a nezdravej vyzive, mi pride dost nevhod. Su to ludia co si zaslusia podporu, nie vycitky, nieco pozitivne, nie rady, ktore boli v ich pripade len teoriou, lebo ochorenie vzniklo a bolo treba rychlo nieco robit.

kablica

tiez si myslim, ze llek by mohla energiu investovat do seba :-), bude z toho vacsi uzitok
boj s veternymi mlynmi byva marny, najma ked sa tam pridruzia psychopatologicke priznaky :-DDD