Telepatia

Príspevok v téme: Telepatia
telepaticka

Dobrý večer,

mám priateľa a už sa mi niekoľkokrát stalo, že mal za mnou prísť niekam tak, že som nevedela presne kedy, no a zrazu som v jednej chvíli cítila, že už je nablízku, a on sa zjavil, alebo sa stalo, že som cítila jeho prítomnosť a pritom som vedela, že má prísť až o 25 minút, čo nakoniec nebola pravda. Prišiel skôr.

Má niekto podobný jasnovidecký zážitok alebo máte k tomu čo povedať?

Pripadá mi to vážne zaujímavé, keďže je to niečo, čo sa nedá nijak vypočítať, jednoducho pocit... :-)

LILIII

Moj priatel bol odveleny daleko a casto sa stavalo ,ze sme si navzajom v tu istu minutu volali ,alebo ked zomrel ,tak v noci mi padli nastene hodiny v kuchyni a ja mala taky pocit chladu ,strachu ,proste som citila ,ze odchadza

_meno

Ahojte

Velmi jednoducho ponate nech nase telo a nasa dusa by existovali v jednej dimenzii.
Ludske telo ako tvor je sice efektivne vybavene 5 zmyslami na spojenie s okolitym svetom, 5 zmyslov na X energetickych polii a X dimenzii je ale velmi slaby nastroj. Preto si clovek pripada ako v krajine zazrakov (uspechy / neuspechy, telepatia, liecenie, aury, city) .... lebo clovek je velmi jednoduchy tvor v tomto koplexnom svete zazrakov.

V skratke staci sa pozriet na vedcov, ktory sami vedia ze nasu realitu len skumaju .. nevymyslaju nic nove, snazia sa len pochopit prostredie kde sme.

Ak by som mohol za seba, ale myslim ze to je vseobecna schema vyvoja cloveka - najskor je veda, potom nabozenstvo, potom energia.

(Najskor clovek na vsetko pouziva mozog a logiku, potom zisti ze veda nedokaze popisat ani zdaleka fungovanie tohto sveta a potom prichadza energia-elementarna jednotka tejto reality, kuzla a cary..pochopenie toho zakladu, ze nieco nechapeme.

telepaticka

Áno, chápem :-) Len ja som na neho intenzívne myslela celý deň, iba som zrazu mala pocit, že proste je tu, tak už som sa len začala obzerať. Ešte som to pri nikom inom nezažila (-:

jacki

ahoj telepaticka no ja na telepatiu verim,mne sa uz tiez stalo,ze som prave myslela na priatela,ked sme nemohly byt spolu,ze mi prave zavola,a stalo sa zavolal.:)

lilyiankaa

ja vo väčšine prípadov viem, kedy mi môj priateľ zavolá ..nejak intenzívnejšie na neho myslím alebo si na neho zrazu spomeniem a bum, už telefon zvoní