Olivový olej na pleť - vysušovanie pleti

mia20

ked uz olivovy tak extra virgin, taka zelenkava farba v nom je oleuropein, latka silne antimikrobialna.

kokosovy olej je lepsi(lebo sa nekazi, ma kratsiu molekulu a vyborne sa vstrebava do koze. je antimikrobialny a protirakovinny.

zuzi74

Hlupost. Olivovy olej je dobry na plet. Pouzivala som ten z lekarne a nebol ziaden problem. Momentalne pouzivam cisty arganovy. Tatiez chvalim. Plet mam velmi citlivu a suchu.
A vyborny je vraj aj sipkovy, ale osobne nemam odskusany.

levandulka88

ďakujem za tipy, ale pocit vysušovania pleti mám aj po použití ružového alebo arganového bio regeneračného oleja... sú podľa ingrediencií zložené z viacerých olejov, možno to spôsobuje nejaká esencia v nich... :( určite vyskúšam ešte nejaký čistý jednodruhový olejček

mia20

urcite nie olivovy ten nieje dobry na plet. kup si kokosovy ten je kvalitny mozes ho pouzivat aj na cele telo,vlasy, nechty a mozes ho aj papat zabija v tele plesne. dobry je ked si ho das na plet na noc lebo je troska mastnejsi a pokozka si z neho zoberie hydratacie tolko kolko potrebuje ja som s nim velmi spokojna

mate59

vyskúšaj 100% jojobový za studena lisovaný olej po umytí pár kvapiek na tvár.Nezanechá pleť mastnú, ĺahko sa vsiakne a na pokožku posobí ukludňujúco, spevňuje,udržuje pružnú,pohladaj na nete.Je to jeden z nalepších olejov na pleť.Alebo použi mandľový olej.