Mam chut zomriet lebo som gay

Melerose

Ja len k prvotnej otazke.
Skus sa zamerat na svoje dobre vlastnosti maj sa za ne rad. Ak mas pocit ze sa nevies mat za nic rad skus robit vedome dobre veci. A ked sa budes mat rad, bude jedno ci si gay alebo hetero lebo sa budes citit stastny tak ci onak. Potom ta nerozhadzu ani reakcie oklia.

Drzim palce.

_meno

Ahojte

Ja len doplnim biancu (ktorej posledna rada je spravna, ad.ooo precitaj si ju par krat).

Clovek hlupejsi ziadajuci mudrejsieho o radu, ma castokrat tendenciu danu radu hodnotit (samozrejme ze jej nebude rozumiet, pochadza z mudrejsieho mozgu). Vyskusaj - uvidis.

Nakolko neviem, ci je mozne ludske telo fyzicky a vnutorne chemicky upravit tak, aby malo rado svoj protipar (aka zmena, akeho organu).
Neviem ani, ci tento jav je vysledkom spravania duse (zena v muzskom tele).

V kazdom pripade odpoved na dane otazky neviem zodpovedat ani ja, ani ty. Preto ked si chces viac porozumiet, musis ziskat viac prave tieto informacie.

P.S. aj rady multilevel su dobre.

Ostatne (vacsina) prispevkov su od uzivatelov (pacientov) fora zdravie sk. Tymto ich verejne prosim a ziadam, aby menej informacii vydavali zo seba von a viac informacii zacali vstrebavat do seba.

Sara Dara

Aj ja mam 15 a mam niekedy chutky na baby, ale inac do baby sa neviem zalubiť, len do chalanov. Tiez som sa najprv trapila ze ci nesom lesba

Sara Dara

Aj ja mam 15 a mam niekedy chutky na baby, ale inac do baby sa neviem zalubiť, len do chalanov. Tiez som sa najprv trapila ze ci nesom lesba

miminoni

Ahoj..ja si myslim ze este je skoro aby si vedel na sto percent ze si gay..este sa to moze zmenit,mozes zacat vnimat inak muzov aj zeny..si pamatam ja ked som mala nejakych 17 tak som mala take chutky skusit to so rovnakym pohlavym..to trvalo nejake obdobie..a teraz mam 21 a ani vo sne by ma to uz nenqpadlo..cize tym chcem povedat ze to ze to citis teraz nezaname ze budes gay.. A ak aj ano,tak to neni nic zle na tom..a mudrcov co tu dristaju o tom ze je to porucha a pod si nevsimaj..drzim palce a vela sil :-) :-) :-)

bianca

Ad.oOo - tvoj posledný príspevok: ak ťa naozaj tento tvoj problém trápi, vyskúšaš, čo som ti navrhla a dostaneš odpoveď na svoju otázku

Nikdy by som sa neodvážila niekomu, len na základe jeho pár riadkov,ktorými opisuje svoj subjektívny pocit a hodnotenie situácie (môže sa sám mýliť), niekomu, koho život a minulosť vôbec nepoznám, povedať, že je gay a je taký už od vnútromaternicového vývinu. To, čo on považuje za trvalú sexuálnu orientáciu, môže byť len prechodný stav - vzhľadom na náročné obdobie dospievania a x ďalších vplyvov. Preto by som autorovi príspevku netvrdila, že je 100 %-ne gay a takto ho definitívne zaškatuľkovala, lebo naozaj o ňom nič neviem. A dovolím si tvrdiť, že ani ostatní diskutujúci.

Inak, koľko je takých, čo si počas puberty mysleli, že sú gayovia, a keď dospeli, mali v tom jasno, že sú heterosexuáli.

MultiLevel

paneboze, to co tu tomu chlapcovi pisete? Samozrejme, ze je zmateny, ked tu je polovica komentarov kraviny....
Clovek nemoze za svoju sexualnu orientaciu, rozhoduje sa o tom este pri vyvoji dietata v maternici.
Ad.OoO, ber na vedomie len tie komenty, ktore ta povzbudzuju a dodavaju ti energiu popasovat sa so vsetkym. Tie komenty, kde ta ludia urazaju, alebo pisu kraviny si nevsimaj...

hetero

pis si co chces Jerry74 ale ja si stojim za svojim nazorom. Je to dusevna porucha. Existuju aj vrodene typy schizofrenie. Pedofilia je tiez vrodena. Existuju clanky v ktorych sa sami homosexualne orientovany ludia priznali ze naklonnost a sympatie k rovnakemu pohlaviu pocitovali uz v destve.

jerry74

re:-hetero....ty urcite trpis homofobiou.Schyzofrenia je tazka dusevna nemoc,pedofilia je sexualna uchylka a homosexualita urcite nepatri ani do jednej z tychto dvoch kategorii.O homosexualite sa rozhoduje uz pri vnutromaternicovom vyvoji plodu,ako spravne poznamenala lienocka...chlapec potrebuje poradit,ako dalej a ja zasnem ake bludy sem pisu ludia...