Sex po menštruácii a tehotenstvo

Príspevok v téme: Sex po menštruácii a tehotenstvo
nelka75

Ahojte

S manželom sme mali nechránený pohl. styk 2 dni po menštruácii ( 7 deň cyklu) ,spravil sa do mňa, môj cyklus trvá 29 - 31 dní.. Môžeme mať babatko? :) Aká je pravdepodobnosť ? Má niekto podobnú skúsenosť ? Všade píšu inak, tak chcem počuť vaše názory a skúsenosti.. ďakujeem :)

viktoriaaaa

Mala som pohlavný styk s priateľom deň po menštruácii a teraz mi prišla ale len na 5 - 10 minút a od vtedy nič ... je možné že som tehotná?

petka001

Dobry den, mam 15 a chcem sa opytat kedze mi vcera skoncila menstruacia a dnes som mala pohlavny styk..pouzili sme kondom..ale stale mam blby pocit..moze to byt kvoli prvemu sexu..ale chcem sa opytat kebyze priatelovi uslo mimo kondomu...ci je nejake riziko tehotenstva..dakujem za odpoved

Lulu2011

pockaj do ms, fakt je, ze zen aje plodna v mesiaci velmi malo, treba trafit proste ovu, ked ta nic pri ovu neboli, tak nevies presne, kedy ju mas, ja to viem presne, ked mam napatie v podrusku a bolest je to ovu a vzdy je to na 12-13 den, na 7 den sa aj my milujeme na plno a tehotna som nikdy neostala zatial :D ale akonahle uz mam plodne dni, uz si davame pozor :)

nelka75

Dakujem baby, som si myslela že ma vysmeje niekto, že neviem kedy mam ovu, ale no neviem presne.. tak som zvedavá aj ja.. píšte vaše prípady a názory.. rada si to prečítam.. a ja dám vedieť keby som tehu, test si kupovať nejdem, nechcem zbytočne tlačiť a robiť haló, tešiť sa a nič z toho nebude.. počkam do MS.. :)

Lulu2011

nelka - ked nemas pravidelny, nechaj sa prekvapit, ale na 90% nie si, siedmy den je fakt mala pravdepodobnost, ked budes chciet vsadit na istotu tak po tom 12tom dni

kofola

ovulaciu mozes mat pri takom cykle aj na desiaty den. Ja to tak mavam mam tiez cyklus 28 az 32 dnovi a ovulaciu mam striedavo na 10 az 15 den cyklu. Viem to lebo ked som mala frajera tak som tiez mala nechraneny sex a riadila som sa podla plodnych a neplodnych dni a riadila som sa ovulacnym testom aj teplotou v posve. Ovulaciu ti moze ovplyvnit stres lieky nachladenie atd. Je velka pravdepodobnost ze si tehotna.

nelka75

Baby ďakujem za rady, len keď ten cyklus nemám nikdy pravidelný a možno to bude znieť blbo, nesledujem si ovuláciu, kedže to nemusí byť presne ten 13. alebo 14. deň... Musím kúpiť ovu testík asi.. ale etda, môže sa stať asi, že ? Ešte sme nemali napláne, že encháme náhodu, ale potešili by sme sa :)