Nespavosť a nezáujem o všetko

Príspevok v téme: Nespavosť a nezáujem o všetko
Vivien121212

Prajem pekný deň

Trpím depresiou, panikou, posttraumatickou stresovou poruchou a všetko s tým spojené.Liečim sa na to niečo cez rok.Bola som hospitalizovaná aj na psychiatrii kuplne na začiatku ked som bola v koncoch.Bola som tam mesiac, potom nasledovalo tažke obdobie.Opäť nájsť samu seba atd atd...
Vystriedalo sa na mne plno liekov ale pomaličky mi začali pomáhať, chodila som aj chodím na psychoterapie a tak som sa ako tak zariadila naspäť do života.
Lenže v poslednej dobe sa mi všetko začína vraciať, pritom som lieky nemenila a beriem ich pravidelne.
Opäť nemožem spať (aj napriek tomu že beriem lieky na spanieň.
Opäť strácam zaujem o všetko.Stále plačem, s nikým sa nerozprávam a nemam chuť nikde chodiť. Celé dni ležím v posteli a čumím do steny.Viem že to všetko sa začina vraciať, a ja neviem prečo??!! ved sa tak snažím.Nechcem to zas zažiť , chcem žiť normálne , strašne sa bojím aby to zas začalo tie najhoršiezáchvaty paniky, uzkosti tá depresia ta nechuť do života.
Čo robím zle? Čo mám robiť?
Prosím poradte som už zúfala:((

ddana

Vivien121212, užívaš lieky? Ak áno, možno prestali účinkovať a potrebuješ zmenu. Ak nie, bolo by dobré zájsť na kontrolu k psychiatričke.

Vivien121212

Problém je v tom, že ja chodím na psychoterapiu a aj viem čo konkretne bolp špúšťačom tych chorob alebo ako to mám nazvať.Lenze nechapem že ked som to akotak nejak prežila a bolo mi lepšie , prečo sa to zas vracia???

kablica

rolls, na tvojom mieste by som k tomu psychiatrovi urcite isla, potrebujes to
pojedanie hypnotik pocas dna nic nevyriesi, prave naopak

rolls

Som doma, prejedavam sa, nemám záujem chodiť von a ani sa roprávať z ľudmi, rodičia ma posielaju k pschychiatričke pretože si myslia že to potrebujem, celé dni len sedím pri kompe, masturbujem a jem, ja ale chcem napredovať a byť disciplinovaný, von nechodím pretože sa hanbím za seba.. keď mám peniaze pijem, fajčim a hulim ale keď nemam peniaze pretože teraz nemám peniaze tak nič, mam pocit že je jednoduchšie byť pasivným ale takto sa to dalej nedá, predvčerom som skonzumoval 4 tablety na spanie počas dna, a to pretože ma utlmujú, už mi nechutia.. chcelo sa mi plakať a chodil som po byte opustený, večer sa bojím tmy a keď umývam riad sam v byte mám strach že sa niekto može približit, bojím sa aj svojich myšlienok pretože.. pokial viem tak sú to nepriatelské línie pochybných a žravých bytostí ktorým celkom vyhovuje akýkoľvek náš stav a nedovolia nám sa stoho vyvliecť, čím väatší precedens tým lepšie.. musi sa to pohnut dopredu. napište ešte niečo

dennis

V prvom rade, neber lieky, na zranenú dušu nepomáhajú, skôr ju ničia. Skús načrieť do svojej minulosti a skús si uvedomiť, čo mohlo relatívne spustiť tieto problémy (negatívny zážitok, nevyriešený vzťah, trauma, potlačenie emócií,...). Ak ťa nič nenapadá, skús hypnoterapiu a psychológa. Za týmito problémami niečo jednoducho je, niečo, s čím v podvedomí nesúhlasíš, čo ťa trápi. Mne osobne pomohla akupunkúra, aj ma zbavila závislosti na liekoch, aj mi otvorila myseľ a začal som si uvedomovať, čo mi moje problémy spôsobilo.