Pomohla vam viera v tazkom ochoreni?

Príspevok v téme: Pomohla vam viera v tazkom ochoreni?
smutka

Mam vazne kozne ochorenie trvajuce vyse 10rokov...je to neustaly boj...som pomerne mlada zena 40rocna..mam dve deti aj priatela...no som dost obmedzena..nakolko sa vela natrapim so zdravim..natieranie..rany na tele..vo vlasoch...bolo obdobie ustupu a nevyhadzovania sa na kozi..no niekedy je to dost zle...som veriaca..ale priatel ma privadza k viere viac..nakolko jedine vnutorna sila dokaze v dnesnej dobe s tazkou chorobou k tomu cloveka zocelit...mate s tym skusenosti?Co vas dokaze nakopnut aby ste vladali zit v tejto dobe..a duplom este ked ste vazne chori?

dennis

Každý človek v niečo verí a nemusí byť veriaci (rozumej uznávať cirkev).
Veľa somatických prejavov môže mať základ v psychike.
Najlepšie je neopustiť sa, problémy hodiť za hlavu a myslieť pozitívne.

smutka

Ano kazda choroba ma aj duchovny povod a jedno viem clovek ked sa ma vyliecit musi si aj dusu v prvom rade vyliecit.

nerieskto

ahojky moja, čo má viera spoločné s chorobou?
Takto, boh nas často skúša. Alebo z nás obyčajnych robí neobyčajných prave takými ochoreniami. POzri sa na to takto, ja mám akné a alergické ochorenia kože, každý deň 365 dní v roku si musím dať makeup, starať sa o pleť aj keď mi to nejak neustupuje a keby že sa o to nestarám, takto mam ešte horšie mama mia, ale chápeš, ja zasa tiež sa cítim zle. A napríklad nikto v rodine také nemá, proste, netreba sa pýtať: prečo? prečo práve ja? veď oodpoved aj tak bude znieť: A prečo nie práve ty???
Buď šťastná dakuj bohu za to, že máš takého skvelého priateľa a deti, ktoré ťa milujú aj napriek všetkému. Vieš, oni si ani neuvedomujú že ty sa zaoberáš takýmito kozmetickými maličkostami, berú ťa proste ako svoju matku a milujú ťa a priateľ takisto... :) ži a hlavne neprestávaj dôverovať bohu. všetko má svoje príčiny. možno keby si netrpela týmto ochorením, tak by si spyšnela, stal by sa z teba zlý človek, nevedela by si pochopiť iných....

HLADAJ STASTIE V ZLE, RADOST V SMUTKU A TO, CO V TEBE VZBUDZUJE VDACNOST A NIE NENAVIST.. :)

smutka

Neliecim sa u ziadneho sarlatana,viem ich uz po rokoch choroby rozoznat..nebudem tu rozoberat ani aletnativnu medicinu..ani klasicku medicinu...viem co mi pomohlo..a len jedno napisem liekmi klasicmiky sa znicit nenecham...musim sa vnutorne posilnit to je na prvom mieste.

smutka

Neliecim sa u ziadneho sarlatana,viem ich uz po rokoch choroby rozoznat..nebudem tu rozoberat ani aletnativnu medicinu..ani klasicku medicinu...viem co mi pomohlo..a len jedno napisem liekmi klasicmiky sa znicit nenecham...musim sa vnutorne posilnit to je na prvom mieste.

odpovedam

smutka, nenechaj sa obalamutit propagandou antimediciny. Alternativna medicina spociva v tom, ze nesmie mat vedlajsie ucinky, co v preklade znamena, ze ma uplne zanedbatelne mnozstvo ucinnej latky. Dokonca vacsina liekov alternativy nikdy nebola testovana. Bohuzial sa dnes rozmahaju konspiracie ako huby po dazdi. Keby medicina nicila tak, ako sa to o nej teraz tvrdi, tak preco stupla dlzka zivota za poslednych 30 rokov o 6 rokov? Patraj po novych moznostiach, ale nie cez konspiracie a animedicinske stranky, pretoze su neoverene, plne bludov a poprekrucanych faktov. Vdaka tymto nazorom sa zacali sirit choroby, ktore boli donedavna potlacene ockovanim. A zrazu sa rodicia rozhodli deti neockovat... to uz odbieham, ale nevzdavaj sa a popytaj sa aj tu na fore na odbornikov, ktorych liecba mala ucinok. Ale sarlatanov bez lekarskych diplomov je zial vela. Mnohi si vsak davaju pred meno titul Dr. ako pseudonym. Fakt pozor na to. Medicina nie je vsemocna, ale pomaha ako vie a je testovana. Ak nepomaha jedno, tak skus nieco druhe. Drzim palce, nech sa ti coskoro ulavi ;-)

odpovedam

Nuz, musis ty sama vediet, ci ti viera v niecom pomoze. Ked kladies tuto otazku, tak to znamena, ze pochybujes. Inak by si sa pytat nemusela. MNe pomahaju knihy. Nieco na "pohladenie duse". Myslim vtedy na pekne momenty zivota. Spominam si na jednu, ktora ma potesi vzdy - hoci som uz davno davno dospela - vola sa Vsetko, co naozaj potrebuejm vediet, som sa naucil v materskej skole. Su tam krasne pribehy.

smutka

Moje ochorenie je teraz v procese liecby alternativnej liecby..nakolko klasicka medicina len potlaca priznaky a vyliecit ma nedokaze...priatelov moc nemam..aj som sa sklamala v naj,kamaratkach a kto nezazije nepochopi ked je clovek zamaskovany a ten druhy mu nevidi vyhadzane telo..myslia si o tebe ze simulujes..urinoterapia som pocula ze je dobra..ale platia pre nu urcite pravidla..kedy moc odobrat..

LeSante

Nie som sice vazne chora, ale mavam svoje trapenia. Najviac "drzia nad hladinou" urcite priatelia a, mozno to bude zniet ako tutovka, ale nebrat sa az tak vazne. Totiz ak sa velmi trapim, snazim sa pozerat na seba akoby "zhora", akoby som pozerala film,v ktorom hram. A kazda chvila je tu len raz. Zivot plynie. To mi pomaha.

A i iked priamo nepytate o radu na kozne ochorenie, ktore taktiez nie je blizsie specifikovane, mavala som skaredy ekzem a pomohla mi urinoterapia.