Silná menštruácia

kukuckaSNV

Ak sa Ti to bude opakovať, tak v tom prípade vyliečenie môže nastať užívaním 600 jednotiek vitamínu E denne. Niekedy môže byť vhodné, ak pridáme k tomu aj 5 mg jódu denne, prípadne zvýšiť príjem bielkovín.

redbatica2

Casom by sa to malo skratit. Mozno skus zajst na gyndu. Aby si potom nebols anemicka ked stracas vela krvi. Len sa prosim nenechaj nadopovat nejakymi umelinami. Skus si kupit v lekarni pupalkovy olej v kapsuliach ten pomaha na tieto veci. Potom este caj z alchemilky a ine bylinky, skus zmesi s nazvom zensky caj.

sob rudolf

Meniť si vložku šesťkrát za deň sa mi nezdá až tak veľa, ale uznávam, každý je iný. Si ešte veľmi mladá, cyklus máš neustálený, na druhej strane, niekedy sa to nezlepší ani v dospelosti.... Takže na tvojom mieste by som skonzultovala maminu/staršiu sestru - zistiť či to nemali aj ony a ak áno, čo s tým robili. A ak sa to opakuje každý mesiac a veľmi ťa to obťažuje, tak skúsiť aj toho gynekológa. Mne osobne však po všetkých hormonálnych profiloch a neúspechu s protikrvácavými tabletkami a injekciami najlepšie zabrala obyčajná citrónová šťava. Pijem ju cca prvé štyri dni menštruácie, každý deň z jedného, dvoch citrónov. Kyslé, ale účinné.:) Každý človek je však iný, tak dúfam, že nájdeš to svoje riešenie.