Sociálna a pracovná psychológia UNIBA - názory/skúsenosti

Príspevok v téme: Sociálna a pracovná psychológia UNIBA - názory/skúsenosti
Lenka998

práve sa rozhodujem kde poslat prihlásky a vázne rozmýslam nad týmto studíjnym programom..ťahá ma to tam asi najviac
čo sa týka strednej mam vystudovanú OA (ale to je dnes uz asi jedno, na strednej vacsinou nezálezí)
Myslíte ze je to dobrý výber? Predsa tam len vyuzijem anglictinu, kedze sa tam ucí par predmetov cisto v AJ.
Zaujímali by ma názory studentov ktorí to studujú..spokojnost, narocnost, hlavne uplatnenie a celkovo nazor na túto fakultu lebo som pocula ze patrí medzi najlepsie na SR v ramci svojho zamerania

nikininka

ahojte je tu niekto kto na tejto skole studuje alebo studoval? napiste mmi vas mail prosim :)

a mmyslite ze mamm sancu sa tam dostat, ked som napisala externu na 50 a 78.3?

skoda ze neberu do uvahy znakmy zo SJL a z ANJ tie som mala cele 4 roky dobre.. alebo aj Slohy som mnapisala super :( skoda..

AlisonWolf

Záleží aj od toho, koľko ľudí tam chcú zobrať. Minulý rok som sa hlásila na psychológiu do Prešova a brali len 30 ľudí a to som mala na gympli len jednotky a dvojky a nevzali ma... takže treba sa pripraviť aj na to, že keď sú tie známky jediná podmienka, tak to budú prísnejšie brať do úvahy, určite sa tam nájde aj kopec samých jednotkárov.

ddudi

caute..neviete nahodou niekto ci je potrebné aby som si robila scio testy ked som maturovala v r. 2013 a mam aj ext. cast maturity?

diky moc :))

Lenka998

no ved idem skúsit poslat..ale bojím sa ze ma nepríjmu len kvôli sprostým testom ktoré mi nesadli..a dost ma stve ze neberu do uvahy znamky zo strednej :( clovek sa trápi styri roky a nič z toho :/ vsetko pokazí len nejaký test

Teruša

Ten prospech je tam podľa mňa iba na to ak by mal niekto rovnaké výsledky z maturity...Ja som na bilingválnej sj som dala na nejakých 73 a z angličtiny ideme maturovať B2 tak uvidíme ako nám dopadne...Ale určite to treba skúsiť, veď veľa ľudí sa prihlási a potom nenastúpi ;)

Lenka998

aj prospech?? ale ved na ich stranke je napisane ze iné predmety ako SJ a AJ sa tam nemaju uvadzat

ja som napisala zo sj na 60,9% a AJ na 66,7%
len skoda ze sa nebere do uvahy aj interna cast..tú som mala skoro na 100 % z oboch :(
čo uz mozno budem mat stasie :/

Teruša

Tak presne že akí študenti sa povedať nedá aj lepší aj horší ale každý to tak berie že skúsim veď sa tam nerobia prijímačky...Hlásia sa aj niektorí trojkári, ale zase môžu mať šťastie na maturite. Ale spolužiačka už odoslala tu prihlášku a hovorila že tam udávala aj priemerný prospech za 2. a 3. ročník. Ako si zmaturovala ?

Lenka998

no tak to si ma veru nepotesila..aj ked som s tým ratala ze záujem bude velký kedze sa tam nerobia prijmacky..
a môzes mi povedat aký studenti sa tam prevazne hlasia (ci su to cisti jednotkari alebo skôr taký priemerný) vies aby som vedela akú mam sancu sa tam dostat, aj ked viem ze to zalezi od vysledku maturity (ktorú som ja pisala pred rokom) a nedopadla veru najlespie :/

Teruša

Aj mne sa tento obor pozdával, ale ešte nie som pevne rozhodnutá.Je to obor jeden z mála kde sa nerobia prijímačky. Momentálne len z mojej triedy si tam prihlášku dáva 9 ľudí,čiže si myslím že záujem bude naozaj veľký. Tiež študujem na OA.