Svadba

Príspevok v téme: Svadba
ddd111

Ahojte .. je to zvláštna otázka ale chcem poradiť..tí ktorí ma budú hneď odsudzovať,nech neodpovedajú na tento príspevok prosím.. Som GAY,sme s partnerom už 5 rokov. chceli by sme sa s partnerom zobrať,ale keďže na Slovensku to nieje možné,chcem sa opýtať,keď sa chcem ženiť v zahraničí,čo je potrebné vybaviť,alebo aká je približne čakacia doba,aby to bolo umožnené?

&

Sorac neber to v zlom ale mne ako mužovi je nechutne si predstavit čo i len dvoch bozkavajucich sa mužov.
Ospravedlňujem sa

phoe

Naco svatba...normalneho chlapa do toho treba tlačit a gayovia sa po nej trhaju :D deti mat nebudete, spravte si s kámošmi akozesvadbu a je to to isté

zuzi74

manzel 567, skus tvoju ziadost nasmerovat niekde inde, pochybujem, ze ti to tu niekto vyriesi...tu mozes bohovat kolko chces, chapes:-)

manzel567

Nechcem odsudzovat tychto ludi, ale podla mna sa tlacia do niecoho, co im nepatri. Svadba je muz a zena a basta! Ak chcu nieco taketo, tak nech sa to ich vola nejako inak (prava nech su uplne tie iste ako po sobasi). Alebo nech sa to ich vola svadba a spojenie muza a zeny nech sa vola inak, mne je to uplne jedno, len nech to nie je pomenovane tak isto ako to mam ja s manzelkou preboha! Chapete?

Buffyna

Registrované partnerstvo by vám nestačilo? Dá sa to v Česku. Inak tá svadba je vám vcelku na nič. Či už sa vezmete aj v Tramtárii, slovenské úrady vám to nebudú akceptovať, stále budete dvaja slobodní muži. A podstatou manželstva okrem spoločnej výchovy detí, je zabezpečenie sa navzájom, že ak jedne zomrie, automaticky ten druhý po ňom dedí. No a u nás aj kebyže ste svoji inde, u nás vám to brať do úvahy nebudú, dediť budete podľa zákona. Radšej si spíšte závet. Inak ani medzi ľuďmi sa nič nezmení a budú vás brať stále rovnako. Buď si počkajte, kým to bude legálne aj u nás. Alebo sa presťahujte do ČR, máte tam registrované partnerstvo a istotne nejaké práva vám budú z toho vyplývať.