Chlapi ma nechcu, prečo?

Príspevok v téme: Chlapi ma nechcu, prečo?
Leanska

Ahojte, mam takyto problem a uz som uplne zufala na dne. Nechapem preco a vlastne chcem to pochopit preco ma chlapi nechcu?? Nehovorim ze by som sa im nepacila v tom problem nieje, robila som modelku este ako 16r. (to sa nechvalim ale je to fakt) ale proste ma nechcu ja neviem co je ma mne take ze ma nechcu do vztahu a utecu?? Este ked si tak matne spominam na chlapcov z puberty prve lasky a pod. vzdy ked sa mi chlapec nejaky zapacil nikdy ma ten dotycny nechcel. Vela krat som zazila sklamania typu ze pacis sa mi ale len radsej kamaratstvo. Velmi ma to trapi a neviem uz sa bojim zalubit lebo zas nic a uz nevladzem. Mam 28r. a nemam nikoho je to tazke. Viete mi poradit a prist so mnou spolocne na to kde robim chybu? Vacsinou je to tak ze ti chlapi odidu bez slova z nicoho nic.

odpovedaaam

je to sice starsia tema ale budis...podla mna drvive percento chlapov-berie tu LAHKU KORIST...jednoducho ti krajsi aby som ich takto nazvala o kt. ma zaujem viacero zien a maju si z coho vybrat skocia vzdy po tej lahkej koristi...

a potom viete ako to dopadne??? neklape to, rozidu sa a potom nadavaju na zeny ake su ku*vy..potom si najdu taku fakt normalnu..na ktorej si ale liecia komplexy a nervy z predoslych vztahov..na zenach ktore su k nim dobre, su verne, ochotne robit kompromisy, pripravene na normalny vztah a zivot...castokrat krajsie a osobnostne vyspelejsie ako ich EX priatelky...no ale kedze si ich tito chlapci nevazia zase nastava len rozchod...

bohuzial..keby sa niektori tupci spametali v tomto okamihu bolo by viac stastnych vztahov..keby chlapi nebrali prvu krasavicu co im spravi welcome a mali by trpezlivost...ale vsetko je len o charaktere cloveka...

Awesome Orca

toto poznám :/ ... Ako,vidím ,že sa chlapovi páčim , ale nespraví vôbec žiadny krok...Stala sa mi taká situácia že chlap už niekoľký večer vonku sa motal okolo mňa,bol so mnou do rána hore bez akejkolvek iniciatívy a raz ma išiel odprevadiť a dal mi pusu na líce..A ja že len takú?...A až potom si dovolil niečo viac :D ... A ja zaľúbená do neho po uši od prvého momentu ako som ho videla a o pár týždňov zistím že si našiel priateľku a keď som ju zbadala skoro som na zem padla aká je fádna a neatraktívna...Mám pocit že chlapi potrebujú ísť na istotu , u tých menej atraktívnych majú väčšiu istotu že pôjdu ;D

drawing

No asi si to uz neprecitas, ale mozno ano. Pravda je ze zalezi ake signaly vysielas do okolia. Uz ti viaceri odporucili dobre rady, viac sa usmievaj a podobne. Ale na druhej strane je tu jeden neodskriepitelny fakt. Nie si sama ktora je krasna a ma problem najst chalana. Uz som sa s takym niecim stretol.
Fakt je ze mnohi chalani, trufam si tvrdit ze vacsina, ked vidia krasnu babu si sice povedia ze je krasna ale zaroven nedostupna. Tak sa ani o nic nepokusaju lebo vsak naco. Beru to tak ze je to pre nich strata casu a tak radsej balia taku o ktorej si myslia ze je dostupna a zaroven sa im paci lebo pacit sa nemusi len prekrasna baba. Po svete chodi x bab ktore mozno nie su brutalne krasne ale su skratka pekne a vzrusujuce a predovsetkym dostupnejsie nez tie brutalne krasne.
Potom je tu skupina chalanov ktori si trufnu na krasnu babu a mozno ju aj zbalia ale nakoniec ich zacnu zozierat pochybnosti, zacnu sa pri nej citit neisti, nedostatocni a tak sa vyplasia a radsej ju vymenia za menej atraktivnu.
Ty sice pises ze si dostupna, ale oni ta tak nevnimaju. A ked sa na nich mozno aj usmejes, budu podozrievavi ze co to na nich hras, o co ti ide. Nebudu ti verit.
Ty pises ze ta pritahuju tichi a hanblivi. Podla mna krasne baby chcu fyzicky atraktivnych chalanov. To je realita. A atraktivni chalani zvacsa asi nebyvaju tichi a hanblivi. Takze to co chces je nezmysel. Jedine ze by si chcela ticheho hanbliveho a zaroven co ja viem tak nejak priemerne vyzerajuceho chalana. Lenze takeho podla mna nechces. To ti skratka neuverim ani keby si ma s pistolou pri hlave presviedcala. Mam vlastnu skusenost. Meriam 170cm mam taky priemerny vyzor ale nestazujem si na nezaujem. Tu a tam sa pacim aj celkom peknym babam a uz som sa dopocul ze som fesak hoci aj to ze som skaredy, alebo proste fadny (rozne baby rozne chute). Ale jedno viem na 100% ze tie prekrasne baby tie po ktorych slinta kazdy, tie ma ignoruju, som pre ne vzduch. To je realita. Takze mozno by si si mala ujasnit presnejsie akeho chalana hladas. Nehladaj nejaky neexistujuci vymysel typu sexy ťuťko a podobne.
To by mohlo byt pre zaciatok. Dalsim riesenim by mohlo byt ze ked uz nejakeho zbalis tak ho presvedc ze to s nim myslis vazne a seriozne. Ze nic nehras a naozaj ta pritahuje. Popravde mas to o cosi tazsie s vybudovanim dovery u chalanov nez ine baby. Musis ich viac presvedcit o tom ze ich chces a ze ti mozu verit. Ale na druhej strane neznizuj svoje naroky len preto aby si niekoho mala. Radsej si hladaj chalana ktoreho nemusis tolko presviedcat. Radsej si hladaj vyrovnaneho, ktory ti uveri a nemusi byt ťuťko a zaroven sa ti bude naozaj pacit. Nebudes tak klamat ani sebe ani jemu a neublizis ani jednemu z vas. Vztah tak bude uprimny a autenticky.

repka

krasa nie je vsetko... a ak mas blby charakter to asi ty nevidis..ale porozpravaj nam ake su tvoje priority v zivote a ako si predstavujes tvojho buduceho chlapa? ...

Agnes998

A odkial to mame vediet? Zacni chodit psychologicke, po dlhych rozhovoroch s nou mozno pridete na to, kde je problem.

U-turn

"prejavoval zaujem o mna to hral aj na inu a rozhodol sa o nu pricom ziadna nebola o nic krajsia"

nuz a ja poznam zensky, co.. n prehod tne muzsky na zensky rod a mas to co chcem povedat..
ale namiesto krajsia by som pouzil ine slovo.. napr "normalnejsi"

tatiankatana

No Leanska, ako keby si o mne pisala, uplne do jednej jedinej bodky sa mi deje roky to co si tu opisala. Az mi to nejde do hlavy. Od cca 16 rokov chlap za chlap to iste, ta ista story. Zacne ma balit, stretavame sa raz , dva razy tri a potom sa prestane ozyvat a o niekolko dni sa dozvedam, ze ma inu (bud si ju hned najde alebo este pocas toho ako prejavoval zaujem o mna to hral aj na inu a rozhodol sa o nu pricom ziadna nebola o nic krajsia alebo nejaka super super zena, niekedy az nejde do hlavy co na nej vidi, v com je taka uzastna. toto sa mi deje, chlap co chlap. Ale normalne som uchvatena tvojim prispevkom lebo lebo akoby si o mne pisala.