Už mesiac chorá, čo mi je?

Príspevok v téme: Už mesiac chorá, čo mi je?
hele123

Tak, pred vyše mesiacom ma začala bolieť mandľa pri prehltani na pravej strane a bolesť mi vystrekovala až do ucha, obvodna mi nasadila zinnat ale tabletky nezabrali tak som sa vypytala na krčne, tam mi povytlačal z mandle čapy, nasadil ďalšie atb ale na druhy den už všetko prešlo.. ani som nestihla vybrať atb a začala som kašlať, kašlala som vyše týždňa, ale boli to neskutočne zachvaty kašla zaspavala som o 5 rano, pred dvoma tyždnami ma pri kašli začalo bolieť pod lavym rebrom, obvodna mi dala sumamed lebo na rtg si nebola ista, ale zdalo sa jej že vydí zapal pohrudnice, už su to skoro dva týždne ale bolesť sa len presunula viac smerom na brucho, je neskutočna už som taka vysilena a ubolena, pri každom zakašlani ma ide poraziť, u doktora mi vyšli všetky testy dobre okrem pečeňovych tie mi vyšli dosť vysoke ale pravdebodobne to je tymi atb, nezažili ste niekto niečo take? lebo ja som už zufala nikto nevie čo mi je ale krv, moč aj sono mam normalne...

hele123

a nie žeby ma bolelo brucho, bolesť sa mi spod laveho rebra presunala len o trocha dopredu, páru centimetrov.. a ked zakašlem tak to boli ešte nejakych 20 min. Vraveli mi, že to može byť aj to svalstvo ale mne sa to na "svalovku po kašli" vôbec nezdá

hele123

No, a zabudla som spomenuť že posledne dva dni, po tom čo sa ta bolesť presunula len o trochu smerom do predu na brucho, mam aj pocit takej ťažkosti na žalúdku, po každom jedle pocit na zvracanie a tiež sa mi po jedle veľa grga. Neviem či ma tie atb a tabletky od bolesti celu pokazili alebo čo, ale napadlo ma či to nemože byť z nich, že tiež dali tomu žaludku zabrať ..na kontrolu mam isť až v piatok rovno aj na odber či sa zlepšili tie pečenove testy kedže som uplne vynechala tabletky od bolesti a aj sumamedu som vybrala pred týždnom.

ambrozia66

Tie rebrá a brucho ťa môže bolieť z toho kašľa, veď keď kašleš, tak sa ti svalstvo napína. A zlé pečeňové testy môžeš mať z antibiotík. Tiež som mala z nich zápal pečene.

RNG

Pozri cez Google.sk pod rng infekcie, kde najdes vysvetlene, preco ustne brane atb nie su casto spravne a ucinne prostriedky na potlacenie nakaz horneho dychacieho systemu.
Atb totiz su ucinne len na bakterialne infekcie a aj to nie vsetky, a infekcie co tam su mozu byt viralne a najma plesnove/kvasne, kde tieto mikroorganizmy su schopne zit z hlienov a vyrabat pre nas drazdive /toxicke latky. Tiez na bakterie, ktore sa zdruzuju do biofilmov alebo schovaju v bunkach ako vnutrobunecne parazity a L-formy, treba najprv pouzit odmaskovace(NAC serrapaptaza, rozne ine enzymy), a az potom su rozne antimikrobialne latky, vcitane nasej vlastnej telesnej obrany a latok, co nam vyrobia nase probiotika v crevach na ne ucinne.
ATB zialbohu znicia crevnu probioticku floru a tak nas pripravia az o vyse 70% protilatok, co nam tieto uzitocne mikroby v crevach vyrobia a tak sa nevieme proti mnohym nakazam , ktore atb neznicia ubranit, tj atb im vlastne daju "zelenu".