Mala som striekajuci orgazmus?

Príspevok v téme: Mala som striekajuci orgazmus?
AliaskaBet

Skusenejsie zienky, poradte mi prosim. Nikdy som nemla problem s dosiahnutim orgazmu. Chcela som vsak vyskusat mokry orgazmus-striekanie. Ale nie som si ista ci som ho aj dosiahla...Nasla som na nete navod od jednej zenskej, postupovala som podla neho.Pred tym som sa sla dvakrat vycikat pre istotu. Pri skusani som naozaj striekala bezfarebnu tekutinu, bez zapachu.Bolo jej naozaj na prvy raz dost a akosi sa neviem zbavit pocitu ci to nebol moc :-( Sice som predtym cikala ale mohol sa mi za tu chvilu mocovy mechur aj naplnit nie? Ako je to u vas, viete presne rozlisit moc a zensky ejakulat?

daniuska

Presne tak, pri sexe nejde o to co sa vylucuje, ani kolko sa toho vylucuje, ale ide o pozitok.A ked sa dvaja miluju, tak by im nemalo vadit na partnerovi nic a naco zistovat, ci zahadna tekutina je nejakym zvlastnym zenskym ejakulatom, alebo len obycajnym mocom.Vzdy je lepsie, aspon pre citlivejsie povahy, nahovarat si, ze zena ma v sebe nejaku tajnu zbernu sexualnej tekutiny, ktora pri silnom orgazme vystreli. Takto asi aj vznikol tento mytus.

MultiLevel

nuz :) nech si kazdy sam vyberie co si bude mysliet, popripade si toho precitat viac, riesit to s gyndou a podobne. Bohuzial, mnoho odbornikov na to ani nema nijaky nazor, lebo nevedia :)
Nech je ako chce, uzivajte si veci, ktore vam robia dobre :) A kto to nechce, nech si to neuziva :D

daniuska

ja kopirujem uryvok z odborneho clanku o tychto zlazach, co si spominala, vsimni si, ze zenskeho ejakulatu sa v zlazach nachadza len asi 2 az tri mililitre, co su 2 az 3 kavove lyzicky.Kdezto pri striekani neraz zo zeny vystrekne aj liter tekutiny. To, co opisujes je ten prirodzeny sekret, co zena vylucuje pri vzruseni, ked je vlhka, alebo jemne tecie. Co se při ženské ejakulaci vylučuje?

Studie zabývající se vylučovanou tekutinou prokázaly její rozdílné chemické složení než u moči. V ženském ejakulátu se objevuje glukóza, fruktóza a sacharóza, prostatické fosforečné kyseliny a také nízké množství močoviny a kreatininu. V žádném případě to tedy není moč. Jelikož se ale jedná o poměrně vodnatou tekutinu, s močí bývá v mnoha případech zamě�?ována. Ženského ejakulátu je několik mililitrů, zpravidla 2 až 3 čajové lžičky.