Akné

Príspevok v téme: Akné
Tota_salena

Čaute chcela by som sa opýtať či vám pomohli nejaké krémy, vodičky alebo antibiotiká...mám 16 a už od 12 trpím akné...kožná mi na to dala zineryt, ktorý už nemám a ani ho už nemôžem používať kedže sa má používať max tak pol roka, ale mám pocit, že moja pleť je rovnaká a nezáleží ne tom čo si na to dávam. Ako náhle mám svoje dni tak sa mi ta pleť zhorší...a kým sa dostane do pôvodného stavu tak to trvá aj týždeň dva a to sa zas môžem pripravovať na ďalší týždeň s hroznou pleťou...Už dosť dlho sa chystám ku kožnej len mám pocit, že ona mi v tomto nepomôže...viete mi enjako poradiť ?

simka111

Aj semienka pleti prospievaju, hlavne slnečnicove, teda aspon mne pomahaju :)
Len ich treba jesť dlhšiu dobu a hlavne vylučiť mlieko.

Daduska13213

akné sa môžeš zbaviť aj inak ako liekmi a natrvalejšie... -odkaz odstránený- tu nájdeš nejaké typy ako sa dá ešte zbaviť akné okrem kadejakých liekov... =) a liečba musí byť komplexná.. pitný režim, starostlivosť, pohyb a vyskúšaj detoxikáciu možno ti pomôže vyčistiť pleť

lolypop

Kremy,vodičky prd pomozu.Zaklad je strava.Ja som ju zmenil a plet mam super.Ziadne mliecne,vobec,ani mastne.Oocie-banany,jablka.Zelenina-uhorky,paprika(rajciny nie!) kapusta a pod.A ja tabletkujem uz 2 mesiace zinok v lekarni znacka dr.max to je 15mgovy za 3,50 ja davam 2 tabletky rano.Pit vodicku vela vodicky ja osobne 4,5 litra pijem :-) a v mysli si hovor ze sa ti plet zlepsila a ze si pekna.Nemysli nikdy,nikdy negativne.A este na vecer si umyvam tvar vodou vrelou a potom mame doma aloevera navlhcene utierky na tvar to si vzdy ete vycistim.A pit zihlavovy caj.Aspon denne 2 vrecuska.Ale len tyzden a tyzden pauza stym.Drz sa !