Trápi ma moja výška

Príspevok v téme: Trápi ma moja výška
lalala_:)

Ahojte, mám 15 rokov a mám 174 cm. Ešte som na základnej. Máme poväčšine vysokých chalanov. Ale baby sme vysoké iba 2, ostatné okolo 163 cm. A neviem prečo ale hanbím sa za to. Nikto mi za to nehovorí nič ale proste keď idem po chodbe sú mi všetky po rameno. No ide o to, že za pol roka nastupujem na novú školu a možno sa Vám to zdá divné ale už teraz sa bojím že tam budem proste ako obor alebo čo. Viem, že teraz sa chytáte za hlavy ale mňa to proste trápi. A bojím sa, že sa mi budú smiať alebo čo. :( Myslíte, že to je iba v mojej hlave a ostatní to berú normálne?

Iveta Michael

prosím ťa...ved to nestojí za reč:)

pekná výška, vieš aká budeš na to hrdá ked budeš mať o 10 rokov viac?

možnože skúsiš zabrdnúť aj do medelingu,fotografovaniu a pod. inak,zapamätaj si že pohľad na vyššie a štíhle dievča je krajší ako pohľad na nízke štíhle,proste tá krása a pôvab vždy viac vynikne a to nehovorím o pekných nôžkach,buď v pohodke mnohí to budú vedieť oceniť,ale musíš sa sama sebe páčiť a byť hrdá na svoju vlastnú výšku :)

mifor

lalala, nič si z toho nerob, ja mám zas úplne opačný problém, meriam 145 cm. Už mám síce 36 rokov, ale isto si vieš predstaviť tie posmešky, aké som musela zažívať kvôli tomu v škole. Za svoju výšku sa nemusíš hanbiť, dôležité je, čo máš v sebe!

ropucha113

Ziadny extrem to nieje .. myslim ze ked budes trocha starsia to pochopis a budes to brat ako prednost ;-) ja mam 183 cm a je to to co ma robi vynimocnou :-) nejedna krpana mi zavidi moje dlhe nohy :-)

winki

Pozri ja mám 172 na základke som to trošku brlaa ako komplex....typu si pštros a bla bla....ale na strednej sa tým nikto nezapodieval. Buď rada sama so sebou a tak ťa bude brať aj okolie.