Co jej mam povedat?

Príspevok v téme: Co jej mam povedat?
KatuskaKatka

Dobrý deň. Takže takto, moja mama mi kúpila vložky ešte pred tým ako som dostala menštruáciu, povedala že to mám preistotu.. No a ja som už dostala krámy ale som jej to ešte nepovedala. A zajtra idem k doktorke, lebo som chorá a tá sa bude pýtať, či už mám krámy. No a proste ja jej to musím povedať, teda keď tam som rozpráva sa s ňou len mama. Takže musím to mame ešte dnes alebo zajtra ráno povedať, ale neviem ako. Mne je to strašne trápne. A ešte "lepšie" bude keď sa o tom bude rozprávať s kamoškami alebo rodinou... Bože, nechcem aby to všetci vedeli...

bigCherry

Fero11111 nehnevaj sa ale načo to by mama vravela otcovi? Ja tiež som len mame hovorila. Myslím že otcov to ani nezaujím či má dcéra menzes alebo nie. Veď mužom sa také témy protivia čo sa týka veci okolo toho.

Jitka88

fero a naco by to mal jej tatka vediet prosim ta? Ja ked som to dostala tiez som to povedala len mame. Co je tam otcov dotoho.
ked si ty mal poluciu prvykrat a pospinil si obliecku na posteli tak si to bezal vyzvonit obom rodicom? Aj prvu ejakulaciu si vytaral obom?

fero111111

urcite a mama to nepovie otcovi bo otec je bblec a tiez sa bude pytat ci je setko ok ne ci co do 20 bude klamat e nema vlozku ???? v nohavickach trapne boze...

simsalabim

naco to hovorit obom rodicom, ved to povedz len mame ze si zacala krvacat, otec to nemusi vediet je to babska zalezitost co je ho dotoho.

Prezyvka55

Miriam uvar veceru, zavolaj ich k stolu a povedz im to.

Som nevedel ze kramy treba takto slavnostne oznamovat rodicom.

Fleur-de-lis

Je ti trápne, že dospievaš? Väčšinou chcú mladí práve čo najrýchlejšie dospelosť, nie? ;)
Tiež na tom nevidím nič zahanbujúce. Stávaš sa ženou. Byť ženou je krásne a pôvabné. Určite nie zahanbujúce :) Teš sa z toho, že si ženou.
A mame povedz, že ti bolo trápne jej to povedať, ale že už máš emko... (Neznášam slovo krámy :P) Vybavené. Zvyšok nerieš. Nepodstatné ;)

sabina25

Co je na tom trapne ze si zenou? proste chod a povedz jej to ,ja som sa s mamou o tomto rozpravala bezne takisto so svojou starsou sestrou a je to normalne. nikdy mi to nepripadalo tak ze by to bolo trapne ved aj oni si tym presli .. niekedy mam pocit ze sme ako kamaratky jasne ze mam tajnosti al pridu veci ktore budes musiet svojej mame povedat a ver ze to bude horsie nez povedat: mami som zena :)

zuzulienka18

netráp sa tým, ja som dostala kramy prvy krát v 15 a mama riešila už od 14 pomaly či všetke kočky v triede majú a či sa o tom nebavíme a tak toto mne bolo veľmi trápne :).. ked som to dostala bol trošku šok , jednoducho som sa trošku rozplakala , prišla mamina dala mi vložku a je po probléme, na druhy deň to síce vedela už aj babka ,že je to tu tak som zhanbené povedala ano a je po tom :P