Domaci typ

Príspevok v téme: Domaci typ
marian55

zdravim Vas, ani neviem preco pisem na forum ale tak stava sa, so sucasnou priatelkou sa poznam od maja a pomaly zistujem ze je trocha domasedka, ja tiez nie som nejaky superakcny typ ale sem tam nieco zazit potrebujem, napr. malickost ked som bol dva mesiace pracovne mimo SR, volal som ju aspon na vikend za mnou aby prisla, ze to ani vela penazi nevyjde co bola pravda ale dostal som len sprsku vyhovoriek preco sa to neda, taktiez ked spomeniem napr dovolenku pri mori, tak odpoved je typu mne staci ze som s tebou, to je jedno kde, ved ano to beriem ale..., ona je z dediny a je asi na to prostredie prilis navyknuta, ja som u nich rad den, dva ale potom uz ma nudi to ticho a jak sa nic nedeje, nechcem ju menit ale bol by som rad ak by som ju vedel presvedcit troska viacej si ten zivot uzivat, dakujem za akekolvek rady, viem ze s nou musim o tom komunikovat, ale zatial to moc vysledkov nemalo

Hrac

Zacni s malymi jednodnovymi vyletmi za kulturou alebo do prirody :-)

K moru to bavi malo ludi, radsej nieco lepsie a zaujimavejsie vymysliet.

rovinka

Akých má rodičov? Sú už starší? Môžu byť dosť konzervatívni a staršia generácia býva aj prísnejšia a preto má pred nimi taký rešpekt, a bojí sa niekam ísť, aby sa o ňu nestrachovali.

A pokiaľ nie, tak jednoducho príď k nej, a postav ju rped hotovú vec: ideme tam a tam, pomôž sa jej zbaliť, a šup, nečakaj, kým si vymyslí výhovorky.