Máte niekto reálne skúsenosti s bielkovinovou diétou protissimo?

Príspevok v téme: Máte niekto reálne skúsenosti s bielkovinovou diétou protissimo?
zuzicka0607

Ahojte, chcem sa spýtať či máte niekto reálne skúsenosti s touto diétou protissimo a aké boli Vaše výsledky a spokojnosť? Mám kamarátku, ktorá s ňou schudla vyše 14 kg a udržuje si hmotnosť doteraz. Hovorí, že počas diéty zmenila stravovacie návyky na čo si postupne zvykala a že jej to pomohlo a teraz dodržuje nový životný štýl a vidím na nej, že je spokojná. Predtým čo absolvovala diéty jej len uberali energiu, čas a peniaze a výsledok bol vždy rovnaký... Nechcem, aby som absolvovala iné diéty, ak táto funguje. Len by som chcela vedieť a počuť aj iné názory predtým než sa na ňu dám. Ak sa tu nájde niekto, kto ňou prešiel, napíšte, budem vďačná.
Ďakujem.

Zuzana

zomzum

Ja mám dobré skúsenosti s touto diétou, schudol som 18 kg. Mal som tiež obavy, ako bude fungovať, lebo som absolvoval už predtým viacero jojo cyklov s inými diétami a na každú som nadával, pretože mi nepomohli. Až pri protissimo som zistil, že problém nie je schudnúť, ale celkovo treba zmeniť svoj postoj k životu a k jedlu, ktoré konzumujem.
Diéta trvala relatívne dlho, ale viem, že to bol aj úspech celého chudnutia. Počas neho som si uvedomil prioritu zdravého stravovania a následného pokračovania. Darí sa mi to zatiaľ udržiavať. Som vyše rok a pol po diéte.
Občas keď dostanem chuť na sladké, tak si dám niektorú tyčinku alebo puding protissimo a viem, že nepriberiem nič a zaženiem chuť po maškrtení.

ytanezba

Ahoj,
ja tiež poznám protissimo a tiež som prešla chudnutím u mudr. kleina na mytnej. Schudla som 9 kil a produkty mi tiež celkom chutili. Na tejto diéte je dobré to, že nemusíš jedlá pripravovať nijako špeciálne, dajú sa urobiť rýchlo, prípadne ak nestíhaš dáš si niektoré už hotové... Nie ako pri iných diétach, kde musíš namáhavo niečo počítať, obmedzovať sa a podobne. Ja ju môžem len odporučiť, zmenila som stravovanie a celkovo zmenila postoj voči svojmu zdraviu. To je myslím základ každej takejto zmeny, inak to nemá zmyseľ...
Ak si z BA kontaktuj Dr. Kleina, on má pozitívny prístup, rád pomôže a nechce ti nanútiť iba kúpu jedál a rýchlo sa ťa zbaviť.
Držím palce ak začneš chudnúť, nech to nevzdáš, určite to stojí za to :)
D.

bambula077

Ahoj Zuzi,
ja som prešla diétou protissimo u dr. kleina (www.zdravoschudnut.sk). Mám s ním a aj s diétou pozitívne skúsenosti. Chudnúť som začala minulý rok po vianociach, čiže cca vyše roka, potrebovala som schudnúť 12 kg čo sa mi v priebehu pár mesiacov podarilo a odvtedy si svoju hmotnosť udržujem. Samozrejme nie všetky jedlá mi chutili, ale to asi záleži od konkrétneho človeka čo mu vyhovuje. Čo sa týka zmeny stravy a návykov, máš pravdu, tiež som ako tvoja kamoška zmenila a teraz sa cítim fajn. Držím ti palce, aby sa ti tak úspešne darilo zhodiť ako mne :) prípadne potom napíš ako sa ti darí.