Klystír

nenese

no k tej hlavici.. nemusíš si to neviem akopchať dnu. stačí to priložiť a držať pustiť vodu a voda sa tam dostane. aj ked je lepšie ak si to tam trochu strčíš len sa musíš uvolniť. neber to nejak stresujúco. si v kúpelni sama a maš na to čas. ak sa pojdeš kupať alebo sprchovať tak si to vyskúšaj pred tým alebo potom. je to na tebe. ale jednoznačne musíš byť uvolnená. no a k tej citrónovej vode.... je to zbytočné podla mna lebo je to kvoli tomu ak ti bude partner tam davať jazyk. je to vlastne kvôli nemu. budem k tebe teraz úprimná a trochu sprosta asi. ja ked si robím klystír tak idem potom do sprchy a normálne sa umyjem. mna to vzrušuje ak mi partner robí dobre aj ústami a vzrušuje ma to aj tam. a bolo by trápne a sproste ak by pri tom partner cítil pach hovna. ak to mám tak napísať. tak preto sa umývam pred tým a to je samozrejme lebo ako to s partnerom chceš mať takto tak hygiena je prvoradá pri tom. stačí krásne voňavé telové mlieko a vyriešila si to:).

wreck... tak na to aby si sa cítila dobre v práci alebo v škole to nie je... ano je to len kvôli sexu.

nanyky

nenese
aj moje kamarátky mi radili tú hlavicu zo sprchy a raz som si to aj chcela vyskúšať no ked som trochu vsunula tú hlavicu dnu tak ma to dosť zabolelo a radšej som to ihned ukončila a pustila som si dnu nič.
a na nete som čítala že sa dá robiť aj kávový klystír,citrový no newiem kolko tam mam toho dať aby to bolo OK.
robíš tiež niečo také ?

nenese

ahoj. ja si robím klystír pravidelne. násadu najdeš normálne na internete za pár eur. mam taku vecičku na to ked som niekde mimo. ked si doma tak ti dám radu. stačí kludne aj hadica zo sprchy. odmontuj tú hlavicu a jemne pusť vodu. nie je to nič bolestivé a ani sa nemáš čoho báť. nezabudni to spraviť aspon tak 3-4x aby to bolo \"ok\".