Silné krvácanie

Príspevok v téme: Silné krvácanie
jajajka

Dobrý deň včera som dostala menzes a nebol veľmi silný, v ráno som si dala vložku, v práci som ju vymenila okolo 1 hodiny poobede. A túto som si vymenila približne o 23 hod. O hodinu a pol som sa zobudila a cítila som značne \\\\\\\"mokro\\\\\\\" Vložka bola nasiaknutá asi do polovice a vtedy zo mňa začalo prepáčte za výraz - tiecť. Bolo to na etapy .... Ale hrozne silné krvácanie so zrazeninkami... Ukľudnilo sa to na dve hod. a teraz zase začalo zo mna tiecť.... Som zúfala, nič ma nebolí, len krvácanie je nenormálne silné. Môže to byť tým, že som sa zabalila do deky dala na bruchho termofor a zakryla paplonom ? roztiahli sa mi nejako cievy ? Cez tie 2 hod. kedy sa to skudnilo som lezala odkryta a nohy som uz mala ladove. Neviete o nejakom účinnom lieku (najlepšie nie na predpis)ktorý by mi pomohol, citron mi pomáha,len momentálne kyslé nemôžem kvôli tráciacemu traktu.....Ďakujem :)

kukuckaSNV

Ak sa Ti to bude opakovať, tak v tom prípade vyliečenie môže nastať užívaním 600 jednotiek vitamínu E denne. Niekedy môže byť vhodné, ak pridáme k tomu aj 5 mg jódu denne, prípadne zvýšiť príjem bielkovín.

RNG

Preilisne menstruacne krvacanie, PMS, zvysena hladina prolaktinu,problemy v prechode, na to vsetko posobi priaznivo doplnok potravin Yam, kde ucinna zlozka je Diosgenin a tohoto treba davku okolo 200 mg.
Prilisne krvacanie moze byt aj pri znizenej zrazanlivosti krvi, dobre je dat si spravit rozbor krvi a najma koagulacne faktory/zrazanlivost.
Na zvysenie prilis nizkej zrazanlivosti krvi niekedy staci brat vitamin K-1