Ako mám na neho zabudnúť?

Príspevok v téme: Ako mám na neho zabudnúť?
janulka67

Ahojte, potrebujem od vás poradiť ako zabudnúť na chalana ktorého ľúbim. Minulý rok sme mali krízu ktorá trvala pár mesiacov. Bolo zle potom sme sa trošku udobrili potom zas zle a zas sme sa udobrili a dookola to isté. Aj keď sme sa udobrili, tak to nebolo už také ako pred tým. Ani sme od vtedy spolu nespali, len mi voláva, občas sme sa stretli na pár min., alebo niekde na káve a porozprávali((aj o nás a o všeličom možnom). Nevie sám že čo má robiť, vidím to na nom. Ale mám pocit že skôr nechce byť so mnou ako chce. Neviem či má inú.. keď som sa ho pýtala povedal že nie, ale ani neviem či môžem tomu veriť. Čo mám robiť aby som zabudla na neho a konečne sa netrápila?? Som do neho zaľúbená a viem že ani ja som jemu nie úplne ľahostajná ale nevidím to ružovo. Viem že by som mala chodiť teraz viac von medzi ľudí, ale ja ani nemám s kým.. Všetky moje kamošky majú priateľov alebo sú už vydaté a majú deti a teda nechodia nikam alebo len keď ideme tak len s ich frajermi čo nie je bohvie čo.. A s jednou kamarátkou čo som bola veľmi dobrá kamarátka, tak sme sa pred časom viac pohádali. Už sa aj bavíme aj chodíme občas spolu von, ale tiež to uz nie je ako pred tým.. Proste momentálne v mojom okolí je málo ľudí s ktorými by som mohla si vyraziť.. Nechcem sa už viac trápiť nad ním, mne roky tiež pribúdajú a bojím sa že keď budem stále na neho čakať že zostanem sama.. možno nie, možno sa už rozhodne to so mnou znova skúsiť, ale čo ak nie?? poradte... ďakujem

Marakuja

Ahoj janulka67... viem presne ako sa cítiš u mňa sa stalo to isté len opačne po 6 rokoch neviem síce ako dlho si sním bola ty. Podstatné je ale to že pokiaľ chceš viac menej zabudnúť (lebo úplne nezabudneš) tak sa potrebuješ riadne vyrozprávať najlepšie z niekým kto pozná pohľad na oboch stranách teda tvoj aj jeho kamarát/kamarátka. Potom odporúčam fakt si nájsť nejaké hobby odporúčam beh tam si dobre prevetráš hlavu. Pokiaľ môžeš choď von napríklad len tak sa prejsť :) neviem odkiaľ si takže neviem nič konkrétne doporučiť u mňa je to napríklad prechádzka k Dunaju tam si sadnúť a len tak kukať a na nič nemyslieť. Občas niekoho pozvať na squash, alebo si isť posedieť s kamošom a riešiť úplne iné veci poprípade aj úplné blbosti. Dôležité je hlavne mať silnú vôľu a uviazať svoju myseľ k niečomu inému. Pokiaľ si z BA tak sa dá aj stretnúť.

janulka67

Aj keď idem von na párty alebo chatu a som v spoločnosti ľudí, tak stále na neho myslím. Jasné že nie vždy, pri rozhovore keď preberáme hocičo s kamarátkami tak na chvíľu prestanem myslieť, ale aj tak sú fázy keď zas si spomeniem že ktovie kde je, čo robí, s kým je..:/ Keď on mi ani na rovinu nepovedal že už nechce byť somnou a ja potom stále dúfam a čakám že zas bude dobre..:/

lilyiankaa

chceš na neho zabudnúť a pritom robíš jednu zásadnú chybu, že si s ním voláš a sem tam sa aj stretnete ... je jedno, že idete len na kávu a porozprávať sa, ALE ste v kontakte ..takže ak chceš čím skôr zabudnúť bez milosti úplne prerušiť kontakt, pokiaľ sa z toho aspoň nedostaneš .. teraz by si mala tráviť viacej času inde skús si nájsť nejaký koníček, napr. šport ... a skús sem tam nejakú kamošku vytiahnuť aj von .. veď snáď aj tým čo majú deti by ich na chvíľku mohol niekto povarovať, prípadne môžeš ísť s nimi na prechádzku alebo kočíkovať :)

Agnes998

Hlavne s nim prerus akykolvek kontakt, nikdy na neho nezabudnes ked si budete stale volat ci pisat a obcas sa aj stretavat. Uplne ho vymaz zo svojho zivota. No a potom, musis sa stretavat s ludmi, tie kamosky by si na teba mohli najst cas teraz ked to potrebujes, tie s malymi detmi asi nie, ale tie bezdetne co maju len priatela by kludne mohli. O tom je priatelstvo, vediet pomoct a trocha sa aj obetovat ked to ten druhy potrebuje.

pompiKolacik

Hej cas ,cas utlmuje no nezabuda. Moja babka (sorry spominam) na tento proble mala toto slovne spojenie :
"Svet patri optimistom ,pesimisti su len divaci" ,ked zomrel dedo ktoreho celucky zivot lubila ,pytala som sa jej ,preco neplace a ona ...?
Je fajn si obcas zapamatat tieto "malickosti" skusenych starsich babiciek....... noooo ,ale to som uz odbocila .
drz sa dievca .:)