Som náročná?

Príspevok v téme: Som náročná?
muminzumim

chcem normálneho chlapa
mám 20 a nechápem, ľúbila by som ho, urobila skoro všetko čo by som mu na očiach videla, trávila s nim každú chvílu, bola by som verná a všetky tie pozitíva .. nechápem a také ku..majú aj 5chalanov na noc a najhoršie, že vždy je jeden tak skvelý chalan ktorého by som si ja nesmierne vážila a tie si nevážia, neľúbia, podvádzajú, ohovárajú...
čo robiť? ako sa zoznámiť? nie som ani nespoločenská, nemyslím,že som škaredá ani prekrásne krásna, a hlavne nie som sprostá asi to bude môj problém..

soffa

podla tvojho prispevku vyzeras ako "suveren" a to muzi nemaju radi.vidno ze si aj dost veris,ale podstata je v niecom inom.si mila?usmejes sa sem tam,alebo chodis zamracena,zduta,ze nikoho nemas???uvolni sa kasli na chlapov,ti pridu,len nie vtedy ked chces ty!

woo

to je pekne ze si mila verna a inteligentna, ale to nestaci aby si zaujala chlapa. podla tvojich slov nie si prilis narocna, lebo sa ti pacia vsetci, len sa ti nepaci ze oni chcu ine. ty by si tiez vzala hocijakeho ktory by ta chcel, ale kedze nedas, tak ta nechcu. treba hladat inde.

pompiKolacik

Nevies preco ,ale vies ,ze muzov "odpudzujes" ?
Ak tlacis na "pilu" a ocakavas ,aby ta muz ihned "zachranil" sa necuduj. Alebo ,skus nejakeho kamosa poziadat ,aby ti povedal ako na neho posobis ,mozno ti to pomozu prave jeho rady . :)

LadyOpium

to je tvoja sukromna vec ze si sama...co sa maju do toho co starat...si dospela svojravna, zodpovedas za svoj zivot ty sama...moja rodina ani nevedela ze niekoho mam az kym som mame nepovedala ze ho dovediem ku nam...a nie si vobec vadna...ja mam 19 a tri roky mam jedneho a toho isteho chalana chodi k nam domov a stryko ho zboznuje velmi nam praje

limpdick

rapopo, ale oni nie su blbe, oni presne vedia preco to robia, ich to proste vzrusuje.. su take sadomasochistky..

rapopo

Agnes, ja by som si skor nevazil manzelku, ak by odmietala pre mna robit veci a ja jej to opatujem, lebo by mi bolo blbe, ze ona to robi a ja nie. Kazdy z nas mysli viac na toho druheho ako na seba. Nase debaty o niecom, co treba rozhodnut, trvaju dlhsie, lebo sa nevieme dohodnut - kazdy z nas povie, ze nech je podla toho druheho. Zazili sme situaciu pri vybere zariadenia do bytu, ked sa ma pytala na nazor. Povedal som je, ze vyber ty, vsak ty ako zena urobis teplo domova najlepsie. Vedla nas sa vtedy velmi pohadal jeden par, ktory vyberal, ze on chcel taky stol a ona iny a ked toto zapoculi, tak ona zacala kricat, ze takto by sa mal spravat ako ja, ze to je prejav lasky a nie sa s nou hadat :) Nechapal som, ze preco si nevybrala chlapa s povahou aku mam ja, ked jej to robilo take nervy - baby ste fakt velmi blbe! (Cest vynimkam - to su tie dlhodobo stastne v stabilnych vztahoch...)

NADA55

Rapopo konecne jeden normalny chlap,ktory si vazi zenu zato ,ze chce byt s nim atd.Aj ja mam takeho sme spolu uz 30 rokov kludne mozeme byt spolu stale a nelezieme si na nervy aj ked mavame niekedy odlisne nazory respektujeme sa,ocenujem takychto chlapov nie su ziadne padavky ani po papucou ale je v tom vztahu naozajstna laska z oboch stran.... a to je dolezite

Agnes998

Ale ved sa nemusi pretvarovat! Co nema ziadne konicky, ziadne kamaratky? Neverim! Len nech ich proste neodkopne na vedlajsiu kolaj a bude vyzadovat byt s chlapom 24 hodin denne. Dobre, niektori tak funguju dlhodobo, ale je ich malo, vacsina ludi sa zacne vo vztahu dusit ked sa na nich partner doslova prisaje. Kazdy potrebuje aj vlastny priestor. To neznamena, ze spolu nemozu ist na dovolenku! A druha vec je ta, ze urobi pre neho co mu na ociach uvidi, je to sice fajn, ked si partneri vzajomne pomozu, ale ked ona uplne zatrati sama seba, nebude brat ohlad na seba ale len na neho, bude robit aj veci, ktore nema rada len aby sa mu zapacila tak si ju ani nebude vazit.

rapopo

Applegate - no vidis a v tom je ta chyba, ze sa ludia pretvaruju a to sa neda cely zivot. Vztah ma byt o tom najst si partnera, ktory nema vlastnosti, ktore nie som ochotny tolerovat a ktory ma vlastnosti, ktore som ochotny tolerovat, to je cele. Da sa to lahko najst, ak si clovek vybera hlavou...

Applegate

Rapopo, lenze to si potom stastny clovek, pretoze sanca ze clovek stretne takeho partnera pred ktorym sa naozaj nebude musiet v nicom pretvarovat je neskutocne mala... Preto sa radsej kazdy snazi zmenit na nejaky ten vseobecne uznavany ideal (aspon v ramci moznosti), aby mal tak co najvacsiu kompatibilitu s co najvacsim mnozstvom normalnych ludi... Drviva vacsina vztahov je totalna pretvarka, len tazko povedat, ci je realne to robit nejak inak.