Psychicke problemy v poslednej dobe

Príspevok v téme: Psychicke problemy v poslednej dobe
alex....

Hmmm začnem tým že mám 19 rokou. Predvčerom mi zomrel brat. Sám mám problemi sa s tým vyrovnat ale mama mi to omnoho zhoršuje. Pred dvoma mesiacmi jej totiš zomrej aj otec čiže mne starký. Je stoho psychicky nadne a mne to len zhoršuje. Všetko to dusím v sebe ale už nevladzem toto počuvat ako mama trpí. Zaujimal by ma váš nazor respekt či neviete ako sa s tim mam vyrovnat. :(

alex.....

Noooo to čas tomu treba no. Pomali sa s tým vyrovnávam ale ten čas to je asi jediný liek na to. Vztah som mal ku nemu dobrý, no proste vždy sa aj on tešil ked som prišiel ku nim a tak. Mám snim len dobré spomienky. Ešte si pametááám aj jeho posledne slová ked som bol s ním. On bol vždy ku mne dobrý a tak. Ani s otcom ani so starkou tam nemal dobrý vztah. Ale cítim to že mna mal velmi rád a velmi mi chýbaju bláznovstvá s ním. Proste všetko čo som s ním zažil.

zewa

Alex, mrzi ma, ze v tak mladom veku celis tolkym hroznym zazitkom. Aj ked je smrt sucastou zivota, nikdy na nu nebudeme pripraveni.
Myslim, ze mamke treba poskytnut rameno na plakanie a kludne plac s nou. Ta bolest musi niekadial odist. A nie je vacsej bolesti ako prezit svoje dieta. Tentokrat to musis chapat. Skus skor ist niekam von, na prechadzku, ked toho bude na teba privela. To, ze ti zomrel brat neznamena, ze sa musis zatvorit doma. Rozumiem tvojej frustracii. No, chce to cas.
Aky si mal vztah s bratom?

Deria

Ano, to je dobre, ze sa mozes takto anonymne vyzalovat. Clovek totiz nema v takej situacii chut rozpravat. To vies, otec ma iste vycitky a iste to neurobil naschvál, zrejme jednal v afekte a neodhadol situaciu, ze je taka vazna. Je to tragedia a nikto ta nemoze teraz nicim utesit, ukludnit, takisto mamu nie, vsetko chce len cas, ktory nastastie hoji vsetky rany.

alex....

Ano bol mladý mal len 24 nuž čo už. No to áno snažím sa ale je to tažké. Najme dnes ked bol pohreb práve dnes tak viem že mamu to totálne vzalo. No ale teraz je už kludná kedže zobrala silné lieky. Dufam ju to fakt skoro prejde lebo samého mna to trápi a ešte viac ked vidim svoju mamu ako na tom je. Ešte viac je naštvaná lebo ten brat bol pri otcovi a starkej a proste sanitku zavolali až v poslednej chvíli ked umrel on bol už totiž nevládni mal proste obojtranni zápal pluc a zničenu pečen (pretože bol závislí na najhoršom alkohole tejto doby t.j. čučo On si ale nikdy nedal povedat a to už je na dlhu debatu čiže ku tomu asi tolko iba). Ja som ho ešte tu noc ked bol nažive videl bol snim. A mám ho vždi pred očami. Je to hrozné a neprajem to nikomu niečo taketo zažit. Cloveku to poriadne nedá ani spat. :( A píšem to tu lebo tu je to aspon anonimne pretože nerad o tom s hocikým píšem koho poznam a pod.......

Deria

Ahoj Alex, myslela som na teba....dofrasa v takých momentoch si clovek povie, kolko nespravodlivosti je na tomto svete. Brat bol iste mlady.... nechcem ta zatazovat otázkami, co sa mu stalo. Ale nemas inu moznost, len prijat skutocnost taku, aka je. Prajem ti vela sil, budes ich potrebovat. Urcite ich mas viac ako mama, musis sa vzchopit a podrzat aj mamu. Prajem ti, aby si to dobre zvladol, tak sa drz.

Deria

Alex, to mi je velmi luto. To su take rany od zivota, ze tam asi nic nepomoze len si to pretrpiet. Mama je na tom este horsie, pretoze stratit vlastne dieta a aj otca, je silne kafe. Vsetko raz preboli, aj ked sa ti to mozno teraz nechce verit ale viem, o com hovorim a cas zahoji rany, ktore su teraz velmi bolestive. Zazivate obaja velmi tazke chvile. Ale iste mate okolo seba ludi, rodinu, ci priatelov, ktori pri vas stoja. Hlavne sa vyplac, nedus to v sebe a... drz sa.