Chlap a svaly

Príspevok v téme: Chlap a svaly
Nikuska373

AŽ o nedávna som neverila že to môže byť pravda. že keď chlap začne cvičiť, že pomaly stráca aj niečo z hlavy. teraz zistujem že na otm niečo pravdy bude. ten môj seriózne vážne hlúpne. a to len cvičí a citujem naberá svalovú hnotu... nesype ani nič. Ale ja neviem čo s ním.. on bol zábavný preto som s ním aj začala, bolo s ním bavendo, vždy ma vedel rozosmiať, bol sčítaný dalo sa s ním porozpravať o čom koľvek, o knihách o svete vážne o všetkom.. a teraz sa zásoba tém na ktorú môžme baviť nejako stenšuje a stenšuje.. poradte mi niečo prosím...takto je to nevyhovujúce..

RNG

Naopak, znacne silne cvicenie meni v tele hormony a celkove latkovy obeh a znacne moze ovplyvnit aj mozgovu cinnost
Na stastie to nie je permanentne, a ked sa vrati k normalnemu mnozstvu pohybu, tak tie nasledky extra namahania tela obvykle zmiznu.
Extra svalstvo, nepotrebne k zivotu je ale zbytocna zataz pre telo a organy, ktore musia o tolko tazsie pracovat na ich udrzanie, tj skorej sa "zoderu"
Privela svalov sa casto zmeni na hromady tuku, akonahle prestanes cvicit a to je pre telo velmi skodlive a znacne skrati zivot

Jarunka12

Ahoj,to nema nic so svalmi.Tiez som to zazila,je to skor o tom ze sa zacal venovat fyzickej aktivite,ktora ho navyse aj bavi.Ono sa to casom vrati do normalu ked opadne to prvotne nadsenie a hlavne ked si telo zvykne na zataz a nebude tak unaveny.

Chce to len vydrzat :)