Vypisuje inym

Príspevok v téme: Vypisuje inym
delila347865

Vcera som zistila, ze moj priatel na pokeci vypisuje komentare pod fotky bab z naseho mesta, ani ich nepozna, len im komentuje ake su krasne.... zistila som to , ked sa preriekol, a stale mi vykrikuje, ze nerobi nic zle a ze na tom nic nie je.....som fakt cudna, ze mi to vadi a ze mi to normalne nepride? Mne nikdy nepovie sam od seba, ze som krasna, hoci sa o seba staram poriadne.... co si o tom myslite?!

september

Delila, len si teraz toto obdobie daj pozor, aby si sa spat nenamotala na jeho sladke reci ci vyzor, alebo co ta to vlastne na nom namotalo prvykrat...
Drzim prsty:)

Lulu2011

delila - nie je nad uprimny rozhovor, ked sa tvari divne, asi to slava nebude :( tak to skus prehodnotit, ci to s nim ma zmysel, hoci aj do toho leta, ved bude onedlho ani sa nenazdame :)

Lulu2011

leg station - no este si asi brutalne peknu a charizmaticku 30tku nestretol :) inak, nikde nie je napisane, ze 30 rocna zena musi mat rovesnika, presne na pocet mesiacov, moze ocarit aj 35 rocneho aj 45 rocneho ;)

delila347865

no ludkovia, uz sme sa kvazi zmierili, priznal, ze je nefer, ked mna za nic nepochvali a zaroven cudzie holky na internete velebi... a este som mu povedala, ze nech si do juna premysli , ako to s nami vidi dalej, sme spolu cez dva roky a ani on ani ja uz nie sme deti, ze nech sa niekam posunieme, alebo to zabalime...zatvaril sa tak divne a povedal, ze zazraky sa za par mesiacov urcite nedeju, tak uvidime, i ked asi predpokladam ako to skonci :-/ Kazdopadne si velmi cenim vase slova podpory

leg station

a dalsi fakt je ten, ze skovnejsie 30 do baby zbalia kvalitnejsich muzov a teda ti po 30tke uz zostanu nasuchu asi z nejakeho dovodu.
bud je to workoholizmus (to neznamena ze je nekvalitny muz, alebo sa z neho stat aky nemoze)
alebo z dovodu, ze nevie spolunazivat
dakujem pekne mat takeho otca, kby mam sa narodit prave takej zene, co ma toto na haku.
samozrejme tym nikoho nenutim do plodenia deti, ale odtial potial, to su dost silne, niekedy az prilis sebavedome a zaroven naivne.
ano, podari sa to par zenam, ale kolko zenam sa to na tu 1 ktorej sa to podari, nepodari ?
pokial su vztahy ako chladny trh, co tu dost casto prezentujete, tak vela kvalitneho materialu uz po 30 nezostane v ponuke, kedze dopyt je hviezdny...
ale iluzie vam brat nechcem, len by som bol oaptrnejsi, cos atyka sebavedomia, pretoze na papieri to fungovat moze, ale potom aj zena (tj. pohlavie vo vyhode), moze mat problem.
ako hovorim, len nazor 32 rocneho muza. (ktory ale nic nehlada, takze som mimo hry, uz)

leg station

sucitim s ovckou, teda suhlasm.

dam vam nazor muza, mam 32 rokov, mam an vyber, bud 30tku alebo 20tku alebo 25tku.

myslite ze vyhra 30tka?

presvedcte ma.

Dawia

Ak napíše babe že je ekná tak je to v poriadku, nevidím nič zlé, veď je to ln muž, a vie ocneiť ženskú krásu. Ale ak je tam komentár typu: ty vole aké kozy! to by som už riešila:)

0vecka

2 Iveta Michael a tie tvoje zname si v akom veku hladali partnera? a spytaj sa ich ci sa im hladal v 30tke rovnako lahke ako v 20tke... To ze si ho nasli neznamena ze to slo lahko. to je stara znama vec ze ena po 30tke si uz toho moc nenavybera..