Ako si čo najlepšie a najrychlejsie spevnit telo?

munz

Nikol1810 skopirujomto co aj vo vedlajsej teme, uz aj tu si robis reklamu zadarmo, z modreho konika Ta uz zmazali, tak skusas tu ☺ tak mozno je pristup dobry, ale ze tam pracujes Ty a preto sa chvalis je iste ☺

odpovedam

redbatica, tu poslednu vetu nemyslis vazne ;-) ja cvicim 10 rokov, maximalka 145 kg a nejake extremne svaly nemam ;-) prave naopak... nizke vahy vyznam nemaju... pod 20 kg nezdvihat nic. jasne, ze najprv si telo zvykat musi, ale netreba zbytocne ostavat dlho pri nejakych 2 kilovych jednoruckach.

odpovedam

Tak svalova hmota sa buduje posilovanim ;-) takze fitko a jest vela bielkovin (2,2g bielkovin na 1kg hmotnosti denne - u teba asi 115g denne). Ale vela ludi ma v tomto problem s disciplinou. Ale svalovu hmotu inak neziskas. A nemusis sa bat velkej svalnatosti - to su myty. Zena pribera tak 1kg svalovej hmoty za rok.

L.Borgia

spôsobov je veľa, záleží na tom, aký druh športovej aktivity by ti vyhovoval napr. POLE DANCE nádherne vyformuje a spevní telo, plávanie, yoga, pilates, ... a zaručene aj výdatný sex:)