Wc v nákupných centrách, reštauračných a iných zariadeniach

Príspevok v téme: Wc v nákupných centrách, reštauračných a iných zariadeniach
LADYGREEN

Dobrý večer,
zaujímal by ma váš názor a preto by som sa vás chcela opýtať:

Aký máte názor na wc v nákupných centrách a reštauračných zariadeniach ?

Sadáte si na wc v nákupných centrách, reštauračných, alebo iných zariadeniach ?

Obkladáte si na toalete misu toaletnými papiermi, ak si potrebujete sadnúť, alebo uprednostníte vykonanie svojej potreby radšej doma ?

Prijali by ste nejaký nový nápad, čo sa týka hygieny na wc v nákupných, reštauračných a iných zariadeniach ?

ĎAKUJEM :)

Cindy353

sarah, zvieracmi to nebude, ani praclovek si nesadal, nemal kde

presne, treba to brat ako posilovanie stehien, takze aj prinos to ma :-) fakt odporucam nesadat si, medzi ludmi su vselijaki humusaci aj humusacky. na verejne wc napr. casto chodia bezdomovci, takze aj infekcna choroba hrozi

sarah123

mne to nejde po stojacky, neviem vtedy uvolnit zvierace :DD inak by som si nesadala, tak misu strarostlivo oblozim ked cikam... a neznasam, ked sa niektore hraju na velku pani, nesadaju si, ale aku ocuranu misu a brajgel po sebe zanechaju, ich nezaujima...

Cindy353

nesadam si nikdy, ani v praci, ani na navsteve, ine zeny maju vselijake pliagy a casto chodia po doktoroch s gyne problemami.
vzdy si nosim vlastny tialet. papier lebo ten erarny sa povaluje kade tade.
nechyt sa ani kluciek, su na nich fekalne bakterie, otvaram dbere papierikom ktiry potom zahodim
system asi trochu chory, ale co uz ked nas svet je nedokonaly a nechcem mat na rukach vselijake -koky co sa poto makeupom a tienmi roznesu po tvari a do oci. klop klop tento system funguje, nebyvam vobec chora, vytoky ani nadchy, takze odporucam poznam policajta co dvere otvara laktom.

Ponpom

v OD su uzasne a ciste toalety aj si sadnem na toaletu ale kde si nikdy nesadnem su vlaky a blakove stanice tam postojacky curkam lebo su strasne spinave.stala sa mi raz takato prihoda asi pred troma rokmi.Sedela som v cakarni u lekara.Vyveseny klucik vysel v cakarni zr idem na malicku potrebu vojdem na zachod otvorim vnutorne dvere uz na toaletu a vidim nokto mal obrovsku hnacku asi ako.keega lavina sa spusti.tak som vysla a hovorim vydrzimlebo tam sa nedalo ani vkrociy nikdr stpit niezr si sadnut ma misu vsade dokola pripadalo mi to aloby to nuekto az umyselne tak upratovacke ohnackoval preco vookol a nie dnu hm?tak som vysla rste skusim klucku muzsku co kef otvorena a bola tak co uz yam sa rychli vypiskam.Potom som sa vratila do cakarne kde sedeli damy a pani sme zapisany boli na listine pekne v poradi.A pyta sa ma ze kdr je klucik aj jej treba zr je uz volne tak uz jej velmi treba mna medzitym sestricka z dcrti co vysla oslovila a vazvala o karyicku poistenca nestihla som.jej povefat tenj pani v cakarni co ma stretlo na toaleye.Potom som si sadla na miesto ako som sestre odovzdala karticku a vidim pani sa vracia z toalety.Kef si sadla na miesto ten vyraz tvare ako ma pohlafom.nielemze obvinovala ale ten obateny vyraz z toho zr ma zle odhladla rste predtum co nevidela ten zachod.Ze osoba ako ja no to.bu oma odo mna od zeny takehoto vzhladu nildu necakala.Bolo marne vsetko vysveylivat pohladom vyrazom tvare ktorym.na mna pozetala bola presvedcema o svojej.pravde ze ja .to bola.zbytocne boli kazde vysvetlenie.velmi neprinr to bolo a rste s inou si posuskavala a pozetali na mna co som.tam.nechala.NOSTE SO SEBOU TOALETNY PAPIER aspon polovicu z neho.nie vsade je.