Trápim sa

Príspevok v téme: Trápim sa
liiila

ahojte, potrebovala by som počut nazor od inych ludi.
mam priatela vyše roka. zo začiatku samozrejme neodtrhli sme sa od seba, proste najkrajšie obdobie tie prve mesiace. postupne samozrejme sa to miernilo, už tolko na sebe nevisime...ako prišlo to z jeho strany...chybalo mi to, ale dobre, prisposobila som sa tomu, však nemožme na sebe stale visieť. inak mi vyznava lassku stale do telefonu, stale mi napiše, planujeme spolu buducnosť...ale dosť ma aj obmedzuje, restala som sa stykaať so svojimi znamymi, proste po praci pridem domov a nič...len si pišeme alebo volame cez vikendy sme spolu. v poslednej dobe mi niečo chyba...už ma prestava aj priťahovať sex s nim proste nie že by som ho nemilovala, ale som na neho nahnevana. viem, že ho nezmenim, ale proste chcem mať aj svoj život. nie len prist z roboty domov a nič cez vikend tiež nič moc, von so mnou chodiť nehce, spoločnych znamych nemame, s nikym ma nepredstavil...v poslednej dobe na neho vyletim za hocičo, on len pozera nič mi nepovie. a nič sa nemeni...nedavno som si všimla že sa mu pači jedna jeho kolegyna z prace, vždy ked je pri nej velmi spozorni, akoby je v napati....vadi mi to, velmi sa na neho hnevam už som mu to aj povedala, ale skor tym vyzeram ako blazon, nič sa tym nerieši, len sa ponižujem. čo si myslite? chcemmmat aj ja svojich znnamych, chcem byt opat pre neho ja ta pritažliva, nechcem aby ma mal istu - to nerobi dobrotu viem...chcem sa mu opat zapačiť...chodim doma ako duch mama sa mapyta čo mi je a naviemm povedať...je mi zle z toho. už asi ani nechcem mať vzťah ide to ešte nejako napraviť? v srdci mam strašny bordel, hlavne kvoli tej kolegyni a v hlave ešte vačši a som sama! nemam už ani kamošov lebo som a na nich kvoli nemu vykašlala

postreh123

@odpovedam: velmi trefne napisane!!! 100bodov fakt uz ani nemusim nic dodat lebo toto presne by som popisala, s takym chlapom by som ja ani nevydrzala .

odpovedam

Jasne, ze to ide napravit. Jednoducho zmen postoj. Najhorsie je sa prisposobovat druhemu na ukor seba. Ten druhy si ta potom prestane vazit, lebo vidi, ze aj napriek vycitkam sa nemenis, stale ostavas rovnako prisposobiva a vyzera to tak, ze len mas reci a skutek utek.

Takze pekne pozbieraj svoju zensku hrdost a rob to, co ta tesi, ukaz priatelovi, ze vies fungovat aj samostatne a nepotrebujes robit len to, co v podstate potrebuje on - svoje pohodlie. Ak chces byt s priatelmi, tak chod za nimi. Ak chces mat novy konicek, najdi si ho a venuj sa mu.

Tvoj priatel si tu zmenu urcite vsimne a spozornie. Uvidi, ze zrazu nie si ty ta prisposobiva, ale bude musiet zabojovat o tvoju priazen a naklonnost. Co sa tyka tej jeho kolegyne, tak toto je presne dosledok tvojho spravania. Ako som vyssie pisala - ked sa prilis prisposobujes, druhy si ta prestane vazit, bude prekracovat hranicu a zacne hladat inde ten pocit vzrusenia, ked sa snazi o priazen zeny.

Takze pekne sa nastav na prijemny pocit, ze teraz budu veci podla teba. Priatelovi nic nevycitaj, bud stastna, vyrovnana a tes sa na priatelov, zaluby, veci, co mas rada. Neber to ako trest pre neho, ale ako prilezitost pre seba... drzim palce, aby tvoj priatel o teba zabojoval, ked si vsimne, ze mu budes "utekat"...k sebe samej...