Kontrola

Príspevok v téme: Kontrola
Tralalinda

Ahojte, chcela by som si potvrdiť, či je to úplne prirodzená vec,keď sa vo vzťahu partneri bavia o bežných veciach (aký si mal deň, čo si porábal, čo sa chystáš robiť,..) a potom veci typu, idem niekde von, aspon dám o sebe vedieť, som tam a tam s tým a s tým. Môj priateľ mi za to neustále nadáva, že ho kontrolujem!!!! Pre mňa sú to normálne veci, ktoré by mali vo vzťahu fungovať...a už neviem ako mu to mám vysvetliť, že to nie je kontrola! čo si o tom myslíte? ďakujem

Tralalinda

keď sa ho večer spýtam normálne medzi rečou, čo porábal celý deň....nemyslím,že to je preháňanie....ďakujem pekne za vaše názory :)

Sejla

Asi to s tým vyzvedaním preháňaš. Možno to fakt pôsobí, že si podozrievavá a to by každému liezlo na nervy.

kafe

to je asi individuálne. Ja som baba a takéto veci vnímam ako kontrolu a nemám to rada. Takto sa starám o deculo. S partnerom sa dá baviť o iných veciach, nie kto kde a s kým bol, čo robil... mi to príde, akoby si sa nevedela s partnerom rozprávať o ničom inom, len o hovadinách, ktoré síce ty považuješ za normálne, ale partner nie.
Veď sa na to pozri z jeho strany, ako ti to má on vysvetliť, že ho kontroluješ? Každý sa na to pozeráte inak a každý má tú svoju pravdu.

MultiLevel

Nuz, vela zalezi na tom, akym tonom sa to opytas :)
To tvrdi moj chlap takmer na vsetko. Je rozdiel, ked sa ho pochybovacnym tonom opytas "a kde ides, a preco, a kto tam bude, a naco, a urcite??!!??" :D To chlapi neznasaju...Ak tvoj zaujem nazyva "kontrolou", zrejme v tom nieco bude. Skus sa ho na veci pytat nenutene, milo. Alebo este lepsie, skus sa ho chvilu vobec nepytat kde a s kym ide. Prosto mu daj velku pusu pred odchodom a viac sa o to nezaujimaj. Uvidis, aky bude prekvapeny a rad :) No a potom po "case" sa ho opytaj milo a privetivo, ze kam ide, a ze nech pozdravuje, a ze nech sa dobre zabavi a podobne :) Len to skus a uvidis zmenu, aka nastane ;)