Detox Mačingovej - Som jediná ktorá pribrala?!

kilecko

48 rokov,vyska 174cm a vaha od 68 do 70 kg teraz som pri vrchnej hranici ,ale drzim sa a dala som si zavazok ze cez to neprejdem ,ale ja teraz jedavam vsetko ba az privela mna momentalne diety nezaujimaju mne zabrala 90 dnova dieta postavu som riadne vylepsila a som v podstate spokojna aj z vahou pri mojom obzerstve ,ale keby som isla cez 70kg automaticky hodim spiatocku a stravu upravym ,lebo nadvaha je skareda vec zena vypada nechutne prepacte baculky ,ale ja som mala sama zo seba odpor ked som sa pozrela do zrkadla a co potom aka pritazlivost pre manzela ja viem mal by ma rad aj s kilami ,ale takto to je urcite lepsie.

lu

Kilecko...napíšem, len často tu nie som, robievam 12cky a ináč má to už nebaví...a teraz čakám aj na tie knihy a cez víkend pôjdem kuknut niekde do kníhkupectva...ďakujem ti....a ináč, ak sa môžem opýtať, koľko máš rokov ...váha, výška ..dakujem

kilecko

Lu tak ti budem drzat palce ,neboj zvladnes to a ta premena stoji za to je to fajn pocit .Lu napis ako ti ide to chudnutie .

lu

Kilecko...ďakujem tí pekne, dnes som objednala aj macingovu aj bukovskeho...a chcem aj tuto knihu tu 90 dnovku...ďakujem este raz..

kilecko

Lu knihu 90 dnova rozlisovacia dieta kupis ju v knihkupectve nemal by to byt problem stala do 10 eur .Ja som dietu drzala v januari 2013 schudla som z nej a teraz sa vobec neobmedzujem mam dojem ze sa prejedam a vahu si drzim v zime som aj intenzivne cvicila 2 mesiace v posilke ,ale odvtedy ani troska mam pohyb na zahradke .Mne ta dieta zabrala a poriadne, nevarila som presne z tej knizky ,ale drzala som sa tych dni a varila som si v ramci dovoleneho a zmena postavy bola radikalna prekvapila som seba,rodinu a cele okolie 90 dni sa zda vela ,ale za mesiac clovek neschudne myslim si ze tych 90 dni bolo akurat na zmenu stravovacich navykov .Treba to skusit prajem vela uspechov.Ked sa chce ide to ,chce to len pevnu volu a vydrzat.

lu

ahoj, ja som si dnes objednala macingovej knihu, najedzte sa do sytosti....som zvedava, ako to pojde....a chcem sa opytat, kde ste zohnali tu knihu 90dnova rozlisovacia dieta????? dakujem

ABCD90

Ahojte dámy. Všimol som si to náhodou keď som išiel hladať inú tému :-) Ale k téme: priatelka mačingovú drží už druhý krát. Prvý krát mesiac presne všetko dodržovala, schudla cca 5kg. Teraz začala druhý krát ale ešte len prvý týždeň. No ona sama mi hovorila že je to hlavne očista a bonus je schudnutie. Máme ale aj dobrú kamarátku (tá v podstate povedala o tom moje priatelke), tá schudla výrazne, cca 10kg ale samozrejme aj cvičí a športuje.

Slobodna

Tento systém funguje na princípe, dodať telu potrebné živiny, čiže je dosť možné, že najprv priberieš, čo značí, že tvoje telo bolo značne podvýživené aj keď si mala nadváhu - zlá strava. Ono sa to časom rozbehne, len každý je individuálny, u niekoho to zaberie rýchlejšie u niekoho pomalšie.

Wallery

Pustila som sa do ,,mačingova dieta,, s veľkým nadšením a ostala som sklamaná.
Centimetre ostali a aj kilá,tak ako na začiatku.No čo už..asi pre mňa nie je:)