Prežieranie

Príspevok v téme: Prežieranie
Moela

Ahoj mam taky problém. Mam 165cm a 85kg. Viem hrozne :( Podarilo sa mi schudnut asi pred 2 rokmy 18kg no postupne som ich zacala naberat spat este aj s urokmy. Chcem schudnut. No ako by som popisala moj problem . Jest by som mala 5krat denne. Ja sa snazim. V malych mnozstvach a co najcastejsie kazde 3 hodiny. V skole sami dari no ked pridem domov zjem obed na to si dam jogurt a pitom vijedam nutelu. Potom mam vicitky a poviem si od zjtra. A tak to ide asi uz rok som z toho smutna poradte mi prosim ako postupovat a hlavne mat pevnu volu.

Dana14

Ahoj, tiez som to tak mala ale ze prídem z roboty a som sa nevedela dojest ako v robote este som vydržala ale doma pri telke sa nedalo. Potom tiez som si povedala ze sa budem obmedzovať ale nedarilo. Pomáha mi to ze si presne naplanujem co budem zajtra jesť co v robote a co po robote a toho sa snažím držať. Momentálne sa snažím držať dukanova diétu ale je to pre mna tažké hlavne vecer ale musím vydržať:)

achboze

chod do fitka, trener ti rad zostavi jedalny listok, ukaze ti ako cvicit, potrebujes pohyb...

musis mat vacsiu disciplinu, a byt sama presvedcrena ze naiozaj schudnut chces...
pozri si nejake fotky vysportovanych bab s peknou postavou, nie to ti nevravim na to ba ysi ala depky s toho, ale na to aby ti boli motivaciou, oni tak evyzeraju za to ze nutelu doma jedia..ale preto ze sa o seba straaju a ked uz budes s vahou spokojna, / vaha je len cislo, musis byt spokojna so svojim telom/ potom si dopraj co len chces samozrejme s rozumom " :)

teraz sa na seba usmej a povedz si OD TERAZ !

Lulu2011

prestan si kupovat nutelu a sladkosti, ked si raz kupis, proste to zjes, poznam to, preto si to nekupuj a dodrzuj aj pravidlo 1 ks peciva denne najlepsie rano, vecer uz len bielkoviny