Neviem čo si mám myslieť

Príspevok v téme: Neviem čo si mám myslieť
Rick2236

Ahojte chcem vedieť váš názor a čo si myslíte o správni mojej priateľky. Som snov už 3 roky a v poslednej dobe som spozoroval že nie je všetko v poriadku čo sa týka po sexuálnej stránke. Začalo to asi pred dvoma mesiacmi keď sme mali sex a nevedela sa spraviť. Vtedy mi povedala že je unavená a že jej to nejde. Vtedy som si povedal fajn stane sa že to nejde a viac som to neriešil. Potom po nejakom čase sa to zopakovalo a bolo to častejšie potom sa stalo aj to ze bola malo vlhká a keď som to z toho dôvodu nedokončil tak sa stalo aj to že sa pár krát rozplakala a keď som sa spýtal prečo plače povedala že preto že ju to mrzí a štve že nevie prečo sa nevie spraviť. Takto to išlo pár týždňov z tím že sa aj sem tam spravila. Posledné dni keď sme mali sex tak sa začala sťažovať že ju tam ešte do toho všetkého začalo niečo bolieť a tam sa to všetko stoplo. Prestali sme spolu spávať a sexu sa začala vyhýbať. Chapem to keď mala také pocity že sa jej do toho nechcelo tak som sa o nič ani nepokúšal. Nechápal som čo sa deje a keď som to chcel riešiť a porozprávať sa čo jej je tak odpoveď bola že ona nevie. Po dvoch týždňoch keď som do toho stále vstal sa rozhodla že pôjde gynekológovi. Ten jej povedal že je zdravá a že tam dole je všetko OK. Cele mi to prišlo divne a začal som si domislat či nespáva z nijekim inim. Som z toho na nervy neviem prečo alebo čo zapríčinilo tento problém lebo vždy som si dal záležať keď sme spolu spali dlha predohra vždy som sa snažil o to aby bola spokojná v prvom rade ona tak že si neviem vysvetliť čo sa deje. Keď sa jej na to pýtam odpoveď je tá istá ona nevie čo jej je a trápi ju to. Sex sme nemali už vyše troch týždňov a riešiť to neriešijjedine čo spravila bolo to že išla gynekológovi a aj to neviem či tam ozaj bola lebo bola sama. Čo si o tom myslíte je tam niekto iný alebo má už neľúbi a vymýšľa si že ju niečo boli neviem poradte mi prosím niečo alebo mi povedzte čo si o tom myslíte. Dakujem Vám pekne.

Iveta Michael

Rick 2236

ja neviem čo ti poradiť,ale určite by som si nejako zistila či naozaj bola u toho lekára,resp.mal by si ísť spolu s ňou k nejakému odborníkovi - ale spoločne,nie tak že ju pustíš samu aspoň uvidíš ako bude reagovať,iné neviem poradiť :(

Iveta Michael

ja zas neviem prečo sa hneď do neho ,,obúvate,,?

podľa toho čo píše nevyzerá na žiadneho egoistu a necitlivého chalana,snažil sa a nemám pocit že by klamal.

Teoreticky vzato, mohlo by ísť aj o tú neveru,ani to sa nedá celkom vylúčiť ale veď jeho to trápi keďže ju ľúbi a nechce ju stratiť,ona však by mala prejaviť viac úprimnosti a povedať či má nejaké psychické zábrany,negat.pocity,obavy alebo čokolvek to je mala by byť otvorenejšia vo vzťahu k nemu to je môj názor na vec.
možnože je v tom iba psychika a nič viac,ale on by jej myslím rád dal čas ale tiež nie tak aby ho kvárila neistota,netreba mu hneď preto vynadať!

cicamicade

Ahoj ja som mavala rovnake problemy ked to suviselo s nepokojom,nepohodou,.. Alebo niekedy som byvala bez pricina taka smutna a vtedy ma to tiez nebavilo. Takze nemaj stres a dopraj jej cas. :-)

Rick2236

Dôverovať si dôverujeme ona je taká povaha že si necháva všetko pre seba čo sa týka veci ktoré ju trápia . Je to veľká chyba z jej strany a keď sme sa o tom bavili snažil som sa jej to vysvetliť že by sme mali o všetkom komunikovať aby sme si vedeli pomôcť. Ona na to povedala že to chápe ale ťažko sa jej o tom hovorí lebo nechce tím trápiť blízkych. Je to zlé čo robí ale je to v nej proste povaha. Dúfam že sa to vyrieši lebo ju moc ľúbim a nechcem ju stratiť. Snáď sa nič nedeje a je to len nejaké zlé obdobie ktoré musí prekonať ako mi napísala Petra88 dúfam že má niečo podobné ako ty Peti.

Fleur-de-lis

no čo si myslím o tom jej probléme neviem. Ale čo viem je, že s dôverou akú máte medzi sebou sa na vzťah len hráte. Prepáč.

Petra88

Ahoj, z môjho pohľadu by si sa nemal hneď trápiť pre to, že ťa možno podvádza, resp. neľúbi. Mala som rovnaké obdobie, kedy to súviselo s mojou psychickou nepohodou, osobnými problémami alebo prišlo na mňa obdobie nechuti na sex, len tak, žiadne vysvetlenie som ani ja nemala a samu ma to trápilo tak ako vravíš, že aj tvoju partnerku.