Vztah s introvertom

Príspevok v téme: Vztah s introvertom
oblacik123

s priatelom sme spolu asi 4 mesiace, na zaciatku sa mi velmi pacil pritahoval ma fyzicky a zaujal ma tym, ze z neho ide take dobre nieco a slusne vystupovanie a tak. ja mam 25 a on ma 30, zaujimave na nom je, ze este nemal priatelku predomnou, je taky dost introvert. co ma trapi je ze niekedy sa nevie ku mne ako k zene spravat, chrstne mi do oci take vyjadrenia ako keby som bola nejaky otrly chlap, proste nevie sa k zene spravat a odovodnuje to tym, ze este nemal vztah tak to nevie. dalsia vec je intimny zivot, ked sa do toho obaja vlozime tak je to pekne no ale vacsinou ma to moc nebavi, pretoze to jednak nevie a za druhe stale robi srandicky ze zo mna potom hned cele vzrusenie opadne. chyba mi ze mi nehovori ze ma lubi a nevyjadri mi svoje city, pred tym som mala priatela, s ktorym sme si tieto veci hovorili kazdy den a uprimne...pri tomto terajsom priatelovi mi to chyba, on mi povie, ze musim vidiet z jeho cinov ze ma lubi ze on mi to NEVIE povedat...tomuto vobec nerozumiem a velmi mi to chyba :( niekedy uvazujem co je to medzi nami, ci je to fakt laska alebo len take kamaratstvo, kedze aj ten intimny zivot nie je taky vasnivy, skor sa to vzdy zvrhne na srandu lebo robi blbiny alebo ked mam toho uz dost tak mu surovo poviem ze to proste robi zle a takto ma to nebavi....podla kamaratov je taky tichy, obcas sa im zda taky vyhukany ked pride do spolocnosti ludi....neviem no, sama rozmyslam a neviem co mam robit, ci vytrvat alebo ostat kamaratmi. kamoska na mne vidi ze som zalubena, ale ja sama neviem, chybaju mi tie pekne slovne vyjadrenia citov a kvalita intimneho zivota a tak isto mi chyba si s nim pokecat na kadejake temy, on vacsinou vie len o tom co jeho zaujima alebo potom o nicom, pretoze nie je moc ukecany. taktiez je malo sebavedomy a mysli si o sebe ze je blby, vidim ze blby nie je len si neveri, len tazko niekoho presviedcat ked tomu veri, mna potom uz aj toto zaraza, kazda baba chce mat pri sebe inteligentneho muza a ja tiez, obcas ale zadre take blbosti ze neviem :( ale zato je to mily ochotny chlapec, krasne sa smeje a je mi s nim dobre mam ho rada, len neviem ci je to to spravne....mozno je aj chyba ze som si s nim zacala par tyzdnov po rozchode kde vztah trval skoro tri roky a bola som naucena na iny typ chlapa a na ine spravanie....no niekedy ma prepadnu tieto vahave myslienky....mala ste niekto podobny typ chalana? alebo podobne pocity? co si myslite?

Iveta Michael

dodatok:

oblacik123

ak je naozaj nejaký psychotik a ešte o tom nevieš radšej si to nejkao over .. vysonduj od iných ľudí čo ho poznajú dlhšie a nech ti povedia na neho svoj názor ... ale ak by sa potvrdilo to že nie je v priadku tak ti radím ruky preč od neho moja zlatá..nič v zlom,ale tu niektoré dievčatá by ti vedeli povedať čo je to vzťah zo psychotikom hm ..

Iveta Michael

zita11

tiež ma to isté napadlo..takto sa normálny muž nespráva a nemá to nič spoločné s tým či je introvert alebo nie ..

podľa mňa nie je normálny a to je asi tak všetko čo sa dá zjednodušene konštatovať na základe toho čo napísala autorka témy... :(

ľutujem ju ..

zita11

Má 30, ešte nemal vztah, nevie sa pred tebou zdržať vulgárnosti a v posteli to nevie, navyse tam robi srandicky ?
Jooj, dievča, je to čudák. Prečítaj si o schizoidnej poruche.
Neváži si ťa a myslím, že ťa ani neľúbi. Vidím to na rozchod.

oblacik123

je to s nim tazke, je zahladeny do seba a na moje emocie neberie ohlad, povie len ze som moc citliva....na moj vkus je zas on moc necitlivy....neviem ci by sme boli spolu stastni ked ma ani len nechce pochopit

_meno

ahoj oblacik123

bozie deti (ludia) maju vo vienku dary, talenty

introvert je clovek, ktory sa nechce nechat manipulovat vsetkymi a preto sa utiahne do seba

ako pises, jeho laske predtym niekto neucil (podobne ako slovak co sa neucil thajsky - thajsky nevie .. ked ho to naucime, bude thajsky vediet)

pises, ze kazda baba chce mat pri sebe inteligentneho muza - otazke je ci kazda baba je potom inteligentna zena :)

pises ze si bola zvyknuta na spravanie byvaleho .. nvm, bojim sa, ci ty si nevzala tohto cloviecika a teraz ked ti je lepsie, by si chcela lepsieho (len navrhujem, ci urcite takyto typ cloveka akeho mas aj chces)

ale v podstate o Vas pises velmi milo..pises ze ma malo sebadovery - pomoz mu ju vybudovat .. pises ze nevie v intimnom zivote - nauc ho to
(alebo nechces byt s nim, venovat mu energiu - rozid sa s nim , nech obaja mozte venovat energiu kde vidime zmysel)

jeme len to, co si sadime :)

vela stastia a prijemny vecer blacik123

Agnes998

Nemyslim si ze je chyba v tebe ani v nom, ale vy ste ako dve ozubene kolesa ktore do seba nezapadaju tak stale vznikaju trenice. Mozes sa s nim este skusit porozpravat, vysvetlit mu, co chces, co sa ti paci, co sa ti nepaci, ci sa vas nahodou nepodari zladit, ale skor mi to pripada ze ste strasne rozdielni a nekompaktibilni

Iveta Michael

nie :)

ak ti vyhovoval ten predošlý partner viac bola škoda že ste sa rozišli - prečo?

to že nemal pred tebou babu vôbec nevadí,takých poznám veľa ..aj mám takého kamaráta tiež lenže ako sa hovorí ,, komu není zhora dáno,v apatece nekoupí,, :)

a on zrejme nie je pre teba vhodnbý typ,ste každý iný temperament čo už s tým narobíš ..

wowe

to nebude na dlhodoby vztah. myslim ze ti to nevydrzi ,si iny temperament.Chyba je asi v nom. je nejaky divny. Radsej sa rozid obaja si najdete vhodnejsich si este mlada a v podstate aj on.AK to neni uz hned od zaciatku dobre tak co neskor ked pridu ozajstne problemy.?