Berie si odo mňa peniaze

Príspevok v téme: Berie si odo mňa peniaze
silvijkeash

Prosim vas povedzte mi nazor na tuto situaciu lebo som uz vazne zufala. Som s priatelom rok. Zo zaciatku sme sa stretavali u priatela doma alebo sme chodili von nakolko jeho rodicia boli odvestovany. Vsetko bolo fajn venoval sa mi nikdy to nebolo idealne boli tam veci ako byvala par bab s ktorych si vraj len robil srandu a nic medzi nimi nebolo. No zlom nastal ked prisiel k nam zacali byt tie navstevy coraz castejsie dnes k nam chodi pomaly ako domov rozkazuje si xo chce jest a podobne. Ja by som pre neho vsetko spravila a bojim sa ze to zacal zneuzivat kedze do prace chodi len velmi malo beriesi odomna peniaze ked je u mna vacsinou sa mi moc nevenuje skor vynimocne. Venuje sa tv a podobne. Bojim sa ci ma naozaj lubi alebo len peniaze.

Euva

doubledog, áno, je to sprievodný jav emancipácie. Žiaľ :-).
Ak máš chuť, pozri si opačnú situáciu (on pracuje, ona nechce) téma sa volá nejak že Svokra a švagriná štvú proti mne manžela ...
Tam sa dievčatá nepracujúcej ženy vehementne zastávajú. Keď nerobí chlap, je parazit, keď nerobí žena, je kríza, nezamestnanosť, svokra. Staré modely fungujú, keď sa hodia.

uvea

Ten bazmek ta nelubi, ale cicia vsetko, co si ochotna poskytnut-peniaze, sex, vsetko. Otazne je, preco mu to dovolujes.

woo

vsetky prispevky su jednoznacne a spravne. este mam otazku, co na to tvoji rodicia? im nevadi, ze sa na vas prizivuje a chova sa ako parazit? urcite ti uz nieco povedali, aj ked asi velmi makko, ked tak vahas, asi budete cela rodina dobraci, co sa nechaju vyuzivat.

Ivka8

Vždy ma vie vytočiť, keď si prečítam, alebo počúvam sťažnosti žien a dievčat na svojich priateľov, partnerov....

Muží, čo sa s vami deje? Už ozaj ste na takom úpadku, že ste nútení prisať sa na ženu a zneužívať ju finančne, citovo, a často aj telesne? Kde sa stratil typ SPRÁVNEHO CHLAPA, ktorý by považoval za PONIŽUJÚCE pozvať ženu na kávu a potom žiadať, aby si ju v najlepšom prípade zaplatila sama, v horšom prípade aj za neho? To ozaj sa nám tu začína formovať typ muža skupáňa, neschopného jedinca, ktorý sa nevie ani sám uživiť, nieto ešte rodinu? No hrôza.... kam toto dospeje?

Ale aj k ženám... Dokedy si väčšina z nás nechá na sebe aj drevo píliť, len aby nebola sama ? To je ozaj pre niektoré z nás prijateľnejšie mať pri sebe haj...la, ako žiť spokojne sama ???

Dadula56

Nie si prva ani posledna, co si plati za lasku, resp. skor za to "aby som nebola sama". Nie vzdy su to peniaze, u teba ano. Mas nizke sebavedomie a si submisivna, nevies byt sama so sebou, mozno si ani nikdy nemusela, takze radsej volis tento sposob ako nieco nezname. Lebo je to pohodlnejsie. Je na tebe, ci so ochotna to nejako menit alebo budes do konca zivota ta, ktora si necha plut na hlavu. Pretoze forma oberania ta o peniaze je este na tej stupnici zneuzivania zeny ta miernejsia. A aj kebyze sa s tymto rozides, zrejme dalsi bude jemu podobny. To by si musela mat velke stastie, aby nebol.

Ivka8

teraz som si prečítala, že niečo podobné napísala aj Euva
13.02.14 14:4 - máme spoločné názory, úplný súhlas ....

Ivka8

využíva ťa, čo to nevidíš, je to haj..lík a kopni ho tam, kam treba..
Na čo ti je taký chlap? Aby si si ho vydržiavala? Čo nemáš úctu k sebe samej? ? ?
Dievča, spamätaj sa ....