Ako vzrušiť muža?

Príspevok v téme: Ako vzrušiť muža?
Božena.

Dobrý deň.Mám 66 rokov a muž 74, a náš sexuálny život už nieje čo býval.Sme spolu už 33 rokov a vždy sme mávali dobrý sex, ale už asi rok to ide dolu vodou.Mužovi sa už asi tri mesiace nepostavil.Samozrejme vzťah nieje len o tom, ale mne to chýba.Može byť chyba vo mne alebo v ňom?Ďakujem za každú dobrú radu.

suchibuchi

ved prave preto, ze si mala takych aktivnych rodicov sa tebe este stale chce. ale tvoj muz mal rodicov inych. okrem toho - neviem ako to je, ale pokial sa pamatam, tak cirkev sex povazuje za prostriedok na robenie deti. hlboko nabozensky zalozeni ludia by mali podla cirkevnych nariadeni sulozit iba ked su v plodnom veku a idu robit deti. inak by sa mali postit.

Božena.

Ja som kresťanský založená veriaca žena.Ja svojho muža nepodvediem a nebudem použivať žiadne iné pomôcky.Len som chcela vedieť, či ho ešte nedokažem nejako vzrušiť.Všeličo sme skúšali, ale nič.Mojí rodičia boli sexuálne aktívni ešte aj po 80tke, kým nepomreli.

suchibuchi

alebo si kup vibrator, vzdy lepsie ako sa postit ked ti vibruje baranica naprazdno. na kazdom rohu mas dnes sex-shop a personal ti poradi aj predvedie ako to funguje. ved to vyrabaju hlavne pre takych, co maju chut a nemaju s kym.

suchibuchi

no tak 74-rocny uz asi skakat na posteli ako na trampoline nebude nikdy. je smola, ked teba to este pokusa. su aj muzi aktivni do vysokeho veku, mozno by si sa mala zaregistrovat na nejaku zoznamku a zohnat nejakeho cipernejsieho. moj svokor by vybehol za tebou hned, tomu sa o sexe sniva aj ked si natahuje ponozky. svokra ho vzdy pri takych reciach posle do trtkaloviec a je po parade. aka smola, ze spolu ziju tak rozdielne zalozeni ludia :(

mate59

asi s výškou jeho veku súvisí pokles libida.Skús sa s ním o tom porozprávať,navrhni mu užiť modrú pilulku.Môže mať aj problém s prostatou.