Bojim sa o seba. Strasne bolesti

Príspevok v téme: Bojim sa o seba. Strasne bolesti
kvackaa

vcera mi zacali nahle krce v bruchu, ktore avsak trvali len asi pol minutky. Vsimla som si, ze mi mierne hnisal a akoby svrbel pupok. Dneska v noci som sa zobudila na obrovske bolesti, ktore avsak neprestali uplne len sa zmiernili. Potom som zaspala a rano to iste. Bolí to neustale, mavam v nepravidelnych intervaloch tie "krce". Bolest citim akoby od pupka smerom na pravo a je to taka bolest, akoby mi niekto stlacal organy. Este nikdy sa mi to nestalo. K tomu som mala hnacku a hned potom som vracala. Bola to asi žlč, kedze isla zo mna taka zlto oranzova voda. Cely den mi robi problem sa co i len pohnut, strasne to boli. Dneska prisla i na mna taka nahla bolest, akoby ma niekto kopol do rozkroku. Opakovalo sa to parkrat a potom som zacala krvacat (snad je to menzes). Preslo len 21dni od posledneho menzesu, zvycajne mavam az 28.-31.den. Zvycajne pri a ani pred menzesom bolesti nemavam a nie to este take (nemyslim len intenzitu).

Velmi ma to znepokojuje, nevie mi niekto poradit co to moze byt? alebo co robit?

RNG

Nuz neviem, co cakas, chod okamzite na pohotovost, pokial este mas silu.
Moze to byt otrava celeho traviaceho systemu, moze to byt zapal slepeho creva, moze to byt akutny zapal zlcnika. ja som take nieco mal pred vyse pol rokom a skoncilo to operaciou zlcnika a nie obycajnou, kedze mi zlcnik zacal doslova odumierat(nebezpecie sepsy) Takze miesto beznej laparoskopickej operacii som skoncil z 30 stychmi!

kvackaa

dakujem za odpovede. Zajtra rano sa ide ku doktorke. Dufam, ze to nebude nic vazne.
Bolest sa inac utlmila,no stale tam je. zobrala som si ibalgin

ddana

A čo tak navštíviť lekára? Môže to byť viróza, ale môže to byť aj slepák. Zvlášť, ak sa bolesti sťahujú od pupka smerom napravo.

mango.tree

no toto som mala pred par dnami, presne aj slabunke krvacanie po tych krcovitych bolestiach a menzes az za tyzden-dva mam mat. ale preslo to, nebol to slepak, a aj mierne bolesti presli po troch dnoch. myslim si, ze som proste len nachladla a bolo to skor od vajecnika, inak mam podozrenie na endometriozu (ale na laparke som nebola a nechcem zatial). ale mala som presne aj tie crevne problemy pri tom, len som nevracala ale bolesti boli ohromne.
ak ti to ale neprechazda, tak fakt chod na pohotovost, moze to byt slepak. a inac ja mam aj HIT, tak to moze byt u mna aj z toho, tie organy su tam skratka v neporiadku, takze mna to az tak nelaka, co ale nemusi byt tvoj pripad

redka

no len aby to nebol nejaky zapal... vpravo dole je slepak alebo to moze byt vajecnik... a to vracanie a hnacka,,,, este teplota a je to jasne... bez k lekarovi...