Prerušiť štúdium?

Príspevok v téme: Prerušiť štúdium?
Akronym

Ahojte, neviete mi prosím vás niekto poradiť? Ide o to, že chcem prerušiť štúdium na VŠ. Som v treťom ročníku, ktorý opakujem. Dá sa to? Som vypísaný na PN. Na skúškach som nebol a skúškové sa už skončilo. Letný semester sa už začal, no ja som nenastúpil. Mal som depresívne stavy, bilancoval som život a uvedomil som sí, že som nič nedokázal. Posral som, čo sa dalo. Priateľov som stratil už pred rokmi. Ani by sa nedozvedeli o mojom pohrebe. Asi by aj ten pohreb bol trápny. Najradšej by som asi prerušil tú školu a rozmyslel si, či mi to ešte stojí za námahu, pretože už predtým, ako som začal mať depresie, som z nej bol dosť znechutený. Volal som aj na študijné, len neviem či som im dostatočne jasne povedal, že opakujem ročník. Platím aj školné a jednu splátku som mal zaplatiť do konca januára, ale doteraz som to neriešil. Hrozí mi za to vyhazov? Alebo je PN dostatočný dôvod na nezaplatenie? Ocením najmä rady z vlastnej skúsenosti. Vďaka.

mysh

Aj oni viac ocenia, ze MAS ZAUJEM to riesit... A najvacsia blbost riesit to na nejakom fore.. to ma uprimne ani nenapadlo.. kazda skola ma ine pravidla

mysh

..akoby som citala o sebe.. s tym rozdielom, ze ja som v piatom rocniku...

a na studijnom som to bola riesit vcera..

ale na kazdej skole su ine pravidla, takze odporucam ist osobne na studijne, je to uplne iny pristup ako len telefonovat, kedy ona moze popritom robit 5 inych veci a nemusi ta uplne pocuvat..

zewa

Chodíš k psychiatrovi alebo psychológovi? Môžu ti dať taký papier o tom, že si bol dekompenzovaný. ALE v prvom rade upaluj na študijné, nech ti presne povedia, aké žiadosti máš vypísať!!!! A aké máš možnosti.