Moj priatel je zavisli na hre

Príspevok v téme: Moj priatel je zavisli na hre
lienka-1

Ahojte.. Moj priatel denno denne hraje jednu hru na mobile dokonca aj ked sme spolu ja sedim.a cakam on hraje... Lebo chce byt najlepsi..vsade kde ide berie aj mobil pracuje a hra tu prekliatu hru ponocuje kvoli nej tiez... A ja sa citim odstrcena uz mi to lezie na nervy..predtym to nerobil trva to vyse mesiaca ale vidim ako ho ta hra pohltila..ak nehraje hodinu je nervozny ze musi hrat a bla... Co mam robit? :(

kitkat00

u nás to tak funguje tiež, ale väčšinou mu poviem aby to už vypol, inak ja vypnem wifi :-) alebo ho zvediem, to zaberie vždy.

lienka-1

My nemame ziadne problemy v NICOM! :) v sexe mu dam vsetko po com tuzi a s tym sme obaja velmi spokojní :) stastní s obcasnymi nepodstatnymi hadkami ako kazdy par :)

muž!

Zrejme budeš asi moja žena.Všetkým teraz vysvetlím ako to je!Ty si ma vôbec nevšímaš, odmietaš sex a celkovo je s tebou nuda!Tak čo mám podľa teba robiť!?Sedieť a dívať sa do steny!?

lienka-1

_meno ja som mu povedala ze aha pred par mesiacmi sme robili to a to isli tam hrali to a to ale jedina odpoved bola .... ,, nechapem co sa ti na tom nepaci" som tak daleko a mam vzdy lepsich drakov a bojovnikov.. Ked spime spolu za noc mu pride na aplikaciu line okolo 350 sprav pretoze nie vsade vo svete spia..posielaju si spravy.. Jeho zalubou je gitara predtym na nej tak isto stale brnkal a mne to nevadilo ja som ho pocuvala a bola stastna ake ma hobby ale teraz ma v ruke viac mobil ako gitaru... Aj na zachod s nim ide... Tam vie byt aj pol hodinu...

_meno

ahoj lienka-1

mno egoizmus nepozna hranice sebalubosti

videohry a mudry zly ludia vyuzivaju ego (volakedy boli otroci nuteni(este sme tak nerozumeli egu), teraz su otrci zneuzivani sami(ich mozog je zneuzivany proti nim))

zlozvyk vznikol casom, a na jeho odstranenie tiez treba cas

(ako fajciar 40cig denne zacal s 1 cigou denne, potom 2, 3, 4.........tak aj odnaucenie je cesta postupna .... musi si uvedomovat ze bude mat neustale menej, ale zaroven aj musi dostavat toho neustale menej (nesmie sa hnevat, ze dnes hra o 1 minutu menej)

vezme ho niekam tancovat, na splavy, prebehnut sa ... jednoducho na fyzicku aktivitu (mozog sa tam nepouziva, oddychne si,bude mu este aj lepsie, aj hlava sa prevetra)

este ma napada, ked spominas ze pred mesiacom to nehral ... ked bude vhodna doba (kludna) tak sa s nim mozes porozpravat, ci nespomina tie casy pred pol rokom, ked ste ... ja nvm prechadzali sa po meste, a tesili ste sa zo svojich pritomnosti, ze ste spolu, z cerstveho vzduchu, zo slnecnych lucov
(nie je to len nejaka mozgova abstrakcia, bol to zivot)

no treba mu kusok rozpumpovat srdiecko (a vypnut mozog :)

vela stastiaaaa lienka-1 :))

makika

To nepoznas mojho priatela,od vojnovich hiet,po sniperov az zabijakov...takze niesi sama.A ked to je na mobile to ho prejde horsie by bol comp

pompiKolacik

Tak ty hraj "mrtvu" ked on bude mat zaujem ... opytaj sa ho ,ci frčí na wifine natiahni sa akoze ides vypnut ten JEHO imaginarny vypinac a "on je off" v priebehu pat minut.