Právo Trnava

Javor24

ja som minulorocny absolvent pravnickej fakulty v TT, stale vedeny na urade prace ako dalsich X mojich exspoluziakov..
takze ak by som ti mohol poskytnut nejake pikosky, tak prva z nich by bola, aby si si hned rozmyslela studium prava a vystudovala radsej nieco s cim si aj pracu najdes..

co sa tyka studia, tak neviem odkial Bin Hara ma, ze to nie je narocne, mozno samotny semester je fajn, ale ked pride skuskove, tak na jednu skusku sa nebudes ucit dni, ale doslova tyzdne, psychike das riadne zabrat pocas tych par rokov, pred statnicami budes kolabovat ak ich spravis potom sa budes par dni vytesovat, ako si to perfektne zvladla a nasledne uz s titulom sa pojdes zaregistrovat na urad prace a uvedomis si, ze si vo väcsich srackach ako si bola pred 5 rokmi, nez si sa rozhodla ist na pravnicku fakultu.. (uvedene neplati ak mas ocka ako sudcu alebo advokata, potom sa urcite nejake teple miestecko pre teba najde)

a nezabudaj, ak sa chces naozaj venovat pravnickej profesii, nasledne po VS musi ist na uz nie 3-rocnu ale 5-rocnu koncipientsku prax, cize do tridsiatky budes zivorit z par stoviek eur..

a aby som nebol len negativny, tak podla rebricka pravnickych fakult, pravo v TT je najlepsia pravnicka fakulta v republike..:)

Bin Hara

Normálna slušná vysoká, pikošky neviem, zatiaľ tam nikto nestrieľal. Zápočty za politické brigády tiež nedávajú, takže zvládni prijímačky, poctivo sa uč a máš to. Prijímačky ťažké nie sú, ale rátaj s veľkou a dosť dobre nabiflenou konkurenciou. Samotné štúdium ťažké nie je, čo zase neznamená, že je to flákačka. A nejaká špecialita? Čisté záchody, dva automaty na nápoje, jeden na jedlo, bufet, free wi-fi, nechýbajú ani pohovky, kde si môžeš zdriemnúť počas dier v rozvrhu. Učí nás tam dokonca aj samotný kandidát na prezidenta Rado. Ak nie sú ďalšie otázky, právu zdar.