Mam mu napisat?

Príspevok v téme: Mam mu napisat?
vinavina

skusim to skratit ale je to dlha story.chodili sme spolu ( 2 mesiace)strasnz boom! rozisli sa, ale stale tam je to ale..volal ma potom von neraz, hrali sme tie hry ze nemozem, potom ze on so mnou nechce uz byt..bla bla.. a potom sme sa odlucili o pol roka ma pozval na kavu, odmietla som. za ten cas som sa dala dokopy s niekym inym s kym to neklape ale skoro vobec a na neho som nikdy nezabudla( nedoriesene)...hrozne je, ze su to byvali spoluziaci...po 2 rokoch sme sa stretli nahodou hned sa ma spytal ci mam este frajera a ako s nim. pozval ma na nieco drzal ma v naruci hladkal ma po chrbte, citila som tu chemiu, vravel ze nema priatelku nema nikoho odkedy sme sa rozili, chcel sa ma dotykat, povedal, ze ak budem niekedy sama mozme ist na kavu a zrazu, ze musi ist a v tom sa objavila jeho nova PRIATELKA!!!!(sklamanie, ale aj nadhlad. periferne som videla ze sa na mna otaca tak isto kamaratka vravela ze ma hlada kde som aj cez nu..prislo mi to ako keby moc nechcel aby som ho s nou videla..ale neviemto dievca poznam, ziadna vyhra..ale budis..potom mi zrazu pipol telefom po mesiaci zas vyzvedacky ako sa mam..bla bla..pisali sme si cele poobedie. nespomenul ju..pytal sa na mna... o mne..potom napisal tak zatial... a ja uz 3 mesiace cakam kedy sa mi ozve :(((( s mojim frajerom na bode mrazu a k nemu ma to stale taha..co si o tom myslite? su to dokazy ze ani on nam mna nezabudol? nasiel si inu pritom klamal ze nikoho nema..rada by som sa mu ozvala ale neviem ci to bude dobry napad....

milli11

Mam podobny problem ako autorka, teda s tym klamanim. Akurat, ze ja som bola volna, ked som dotycneho spoznala. Na zaciatku som sa ho spytala, mas frajerku? On povedal, ze nie, ze ho nechala. potom sme sem-tam isli von, ale nikdy sme sa ani nepobozkali ani neobjali. Povedal, ze ma berie len ako kamaratku. Ked som sa ho spytala, preco sa chova tak divne, vyslo z neho, ze ma frajerku. Preco mi klamal, ked sme len kamarati?

Eldaly

Ty si dobre cislo, nechapem naco si sa davala dokopy s niekym inym ked si stale myslela a chcela toho chalana pred tym, ja pokial nemam vyriesenu minulost tak sa nedavam dokopy s nikym inym, mozno sa zacmem kamaratit a ked pochopim ze aj tak stale myslim na byvaleho tak so s tym novym ani nezacmem vztah... niesom hus. Radsej si to vyriesim v hlave a do noveho vztahu s cistym stitom. To radsej budem sama a pokrytecky klamat samu seba a aj partnera.
A ked toho chalana lubis tak mu to napis co citis a zbytocme riesit "co ak" radim ti napis co k nemu citis, presne ako si pisala kto zavaha nezere (a potom take putky ktore sa hraju na netikavky skoncia s tym ktoreho nechcu... a skarede a hlupe baby si ulovia muza ich snov) neoplati sa cakat zivot je prilis kratky na to cakanie. Normalne mu napis ze si rozmyslala a bla bla ze sa toho udialo vela medzi Vami a pochopila si ze co k nemu naozaj citis a povedz mu co k nemu citis.... potom sama uvidis ked bude chciet aj on to iste uvidis ze spolu budete, pockaj si na jeho reakciu a podla toho sa zariad.... aspon potom nebudes nelutovat ze si preto neurobila vsetko. Neboj sa naber odvahu a konaj (z vlastne skusenosti ti poviem, hrdost a cakanie a v laske nevyplaca!) v laske a v boji je dovolebe vsetko.

vinavina

mate pravdu...asi v tom mam chaoz..predsa zeny to vidia inak...a chlapi to robia ani sami nevedia preco, bezdovodne. Hmm s tym, ze mi ju zatajil asi fakt je chruno, ale nezavidim jej to keby to vedela tak by asi nebola nadsena a bohvie ako spolu vychadzaju ci aj ju takto klame...len ono to je, ze aj ja mam niekoho preto si myslim, ze by mu bolo blbe ozvat sa a skusat nieco na mna ked to je este jeho znamy zo skoly. hm je tam vela tych "co ak"

Fleur-de-lis

tak teda ja by som sa neozývala. Taký človek by mi charakterom vôbec nevyhovoval, aj keby bol pre mňa príťažlivý. Mne by vadilo, že klame, že má priateľku, ale nemá problém sa dotýkať inej. Okej, ja rozumiem, že to tak cíti, ale aj tak, ďakujem pekne. Trochu sebakontroly, zodpovednosti a úcty k priateľke a tebe by nezaškodilo.
Človek sa zaľúbi aj do nesprávnych. Ja sa vtedy riadim rozumom, aj keď je to ťažké. Ale takouto cestou som si našla skvelého partnera, kde je aj príťažlivosť a aj má charakter muža, nie nejakého nedozretého nezodpovedného chlapca.

wtf

Ty si vsugerovavas to, co chces pocut. Keby s tebou chcel byt,tak s tebou je a nezabrani tomu nic.aj s tebou chodil 2 mesiace a asi to nebolo v zamilovanosti,ked ste sa rozisli. Nneutesuj sa,ze sa ti sem tam ozve,pozera po tebe a blablabla, najskor si ta chce namotat ako bokovku,ale so vztahom nepocitaj.ozvat sa mu neni dobry napad, nezabudol mozno ani on,len sa ti ozyva vtedy,ked to prave vyhovuje jemu

cicamickaa

Moze ta chciet aj nemusi.. Ale cakat,namotat a neozvat sa? Uz sa mohol ozvat ked si ho videla s babou a spravit krok.. Nic nepodnikol,oklamal resp zatajil ju tak co riesis? Nebol voci tebe a nej ferovy a uprimny.. Ja by som takemu chlapovi neverila uz lento ze nejde s ,,cistym,, na teba.. Myslim ze keby ta chce uz vtedy by skusil nieco poriesit.. Kaslala bby som nan.

deka

Nebuď naivná, skúša to na teba. Keby ta ozaj chcel, tak idelen po tebe. Ma frajerku a popritom bokovky kolko sa dá. Ešte niečo chytíš.

vinavina

a okrem toho..v tom case ked sme sa nahodne stretli, oni chodili spolu asi tak maximalne 2 mesiace, to by mal byt clovek zamilovany az po usi nie? a v najvacsej zamilovanosti sa nedotknut inej...ani pohladom...po mesiaci mi napisal..len tak? chcela by som nazor chlapa hlavne...ze ako to beru... ci som z kosa vysadena ...no zenska intuicia ma este nikdy, podotykam NIKDY neklamala..koho nezaujimas ten ...ci zeny hladaju za vsetkym nieco a chlapi to beru len tak? nijak?

vinavina

lenze to nieje moj problem ze ju zatajil, to je jej problem, som si ista, ze keby tam neprisla tak by sme skoncili inak..teda urcite by padli nejake bozky...musel mat nejaky dovod...jasne ze som na neho nezabudla ked sa mi nejako pripominal, pytal sa aj mojho frajera ci sme este spolu a ako sa mam..ale aj ja som ho "vyhladavala" teda ze kde sa pohybuje ale nikdy som ho "neprenasledovala" neodsunul ma lebo ja som sa snim rozisla pri prvej nezhode, lenze ja som to nemyslela vazne no a ja sa nedoprosujem a evidentne ani on tak som radsej sedela doma zatata ako by som sa mu mala ozvat..hovori sa ze kto zavaha-nezere..a bojim sa ze cakal na to ci sa mu ozvem, a ked videl ze niekoho mam tak to vzdal.. :( boze..citim sa ako nastrocna ze toto riesim..ale nieje mi lahostajny...to je to, ze nechcem byt naivna, ale na druhej strane mam pocit ze on tiez caka(l) kedy a ci sa mu ozvem. A zeny vycitia kedy to chlap mysli vazne..on bol vazne rad ze ma videl..no a ja tiez ale som to nedavala tak najavo aby si nemyslel ze som z neho cela uletena a este aj kvoli tomu ze som mu povedala, ze stale niekoho mam a ze je to vpohode.keby som tak vedela vestit, ach :)